Malabrigo

Vid det familjeägda Malabrigo från Uruguay är det alltid fokus på att producera garn av ojämförlig kvalitet. Varje steg och varje komponent som hjälper till att producera deras vackra garn är högt värderade och noggrant planerade och man kan se denna känsla för detaljer i vartenda nystan.

Ullen som används för produktion av handfärgat garn är av hög kvalitet, vilket ger en unikt mjuk karaktär som du kommer att njuta av under lång tid. Dessutom får varje nystan tack vare handfärgningen en individuell infärgning och därför får varje projekt där den används i ett unikt, makalöst uttryck. Från produktionen av ullen till valet av var och en av deras vackra färger; hos Malabrigo tar de sig tiden till att perfekta sitt hantverk.

Malabrigo Worsted är ett mycket uppskattat garn som har gjort Malabrigo populär över hela världen. Worsted har nämligen ett brett utbud av användningsområden och oavsett om du vill använda den för att göra tröjor, strumpor, mössor eller något annat, är resultatet med Malabrigo Worsted ett som du kommer att uppskatta varje gång du bär det.

112.00 SEK
140.00 SEK
Du sparar: 28.00 SEK
0 anmeldelser
196.00 SEK
245.00 SEK
Du sparar: 49.00 SEK
0 anmeldelser
179.00 SEK
195.00 SEK
Du sparar: 16.00 SEK
0 anmeldelser
Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på