Alpackagarn

Om du är ute efter garn i bra, fast kvalitet har du kommit till helt rätt ställe. Alpackagarn känns otroligt mjukt och skönt mot huden och har en fantastiskt vacker lyster. Alpackagarn kan användas till en massa olika saker, så det är i princip bara fantasin som sätter gränserna för hur kreativ du kan vara. Däremot kan du gå på upptäcktsfärd i våra poncho- och sjalmönster för dam här som garanterat blir helt perfekta i stickat alpackagarn. Du kommer snart att kunna känna hur det mjuka garnet sveper sig runt om kroppen och håller dig varm under de kalla höst- och vintermånaderna.

 

54.95 SEK
8 anmeldelser
41.95 SEK
4 anmeldelser
6 anmeldelser
28.95 SEK
2 anmeldelser
28.95 SEK
2 anmeldelser
28.95 SEK
3 anmeldelser
53.95 SEK
0 anmeldelser
32.95 SEK
6 anmeldelser
34.95 SEK
0 anmeldelser
5 anmeldelser
47.95 SEK
0 anmeldelser
52.95 SEK
1 anmeldelser
0 anmeldelser
57.95 SEK
2 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-20%
66.40 SEK
83.00 SEK
Du sparar: 16.60 SEK
Erbjudandet upphör 29/01/2023
0 anmeldelser
72.80 SEK
91.00 SEK
Du sparar: 18.20 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
31.45 SEK
37.00 SEK
Du sparar: 5.55 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Värt att veta om alpackagarn

Du kanske redan har gissat dig till att alpackagarn kommer från alpackor, vilket är djur som på många sätt liknar lamor. Skillnaden är att en alpacka har tjockare päls där särskilt underpälsen anses vara attraktiv som lyxigt garn över hela världen. Alpackagarn är perfekt att använda till en mängd olika kläder, speciellt om du vill skapa ett klädesplagg eller två till barnbarnen. Alpackagarn är nämligen oerhört mjukt och skönt att ha på sig, särskilt för de yngsta medlemmarna i familjen. Vi har ett stort urval av olika mönster till bebisar och barn så att du kan komma igång med att sticka vackra, varma kläder till barnbarnen på en gång.

Brett urval av kvalitetsgarn

Eftersom alpackagarn är en så pass populär garntyp har vi självklart ett väldigt brett sortiment av just den här garnvarianten. Vi har ett brett utbud av leverantörer som tillverkar alpackagarn och just därför kan du också hitta precis de nystan som passar bäst till vad du förväntar dig både budget- och kvalitetsmässigt. Du hittar bland annat alpackagarnet DROPS, s.k. DROPS Air, som är 100% klifritt och av hög kvalitet. Du kan också med fördel välja Lima- eller Nepal-garn som båda innehåller en blandning av väldigt fin kvalitetsull och alpacka, vilket gör det lättare att hålla sig varm.

Gör storköp och spara pengar

Om du planerar att det ska glöda i stickorna inom en snar framtid kan det vara klokt att besöka vår hemsida där du kan köpa större garnpaket. Då kan du på sikt spara flera hundra kronor. Besök sidan här och utforska vårt breda sortiment - där hittar du naturligtvis också garnpaket med 100% alpackagarn.

Säker, enkel och snabb frakt

Vi har blivit nominerade till Danmarks Trevligaste Garnbutik 2016 och du kan därför känna dig helt trygg när du handlar hos oss. Vi har många år i ryggen och vet därför hur vi på bästa möjliga sätt tar hand om dig och alla dina frågor om vårt sortiment, priser och leveranstid.

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på