Phildar

Den franska garntillverkaren Phildar grundades för över hundra år sedan och de har från början haft blicken fast på framtiden med sin moderna och innovativa look på garnets roll i vardagen.

1903 öppnade de två företagarna Janssens och Mulliez, i den nordfranska staden Roubaix, yllebruket som skulle bli Phildar. Sedan dess har företaget legat i framkant och lanserat produkter med tidsandan i åtanke inom garn- och textilindustrin, såsom stickmaskiner, samtidigt som man håller sig till kärnproduktionen av garn. Kärnan i varumärket Phildar idag är den omfattande erfarenheten av garntillverkning, samt kontakten med vardagliga garnentusiaster och deras önskemål och behov. I linje med detta är Phildars uttalade uppdrag "att sprida glädje och lugn över hela världen genom garnkonsten med respekt för människan och planeten."

Prova Phil Passion, som kombinerar sex olika material i en unik garnkvalitet, Phil Caresse med sin fantastiskt mjuka blandning av polyamid och akrylmikrofibrer, eller Phil Mikado med de unika färgförändringarna och mjukheten som kommer från den borstade ullen i garnet.

Copyright LindeHobby

0 anmeldelser
119.95 SEK
0 anmeldelser
42.95 SEK
0 anmeldelser
56.95 SEK
0 anmeldelser
84.95 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
84.95 SEK
0 anmeldelser
38.95 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
49.95 SEK
0 anmeldelser
Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på