Lammy

Vill du ha kvalitetsgarn i moderna färger till ett formidabelt pris? Då bör du titta närmare på vårt utbud av garn från Lammy. Lammy är en internationell garnproducent från Nederländerna som har funnits i mer än 30 år. Företaget tillverkar både handstickat och virkat garn och har egna maskiner och produktionsanläggningar. Lammy fokuserar starkt på de senaste trenderna och färgerna, på högkvalitativa och tillförlitliga leveranspolicyer samt på att utveckla egna garnmönster och stickmönster. Dessutom är det mycket viktigt för företaget att priserna hålls låga, så det blir överkomligt för stickningsentusiaster att köpa kvalitetsgarn från Lammy.

Kvalitetsgarn i vackra färger

Hos LindeHobby är vi stolta över att ha garn från Lammy som en del av vårt sortiment och du har alltså kommit till rätt hemsida om du vill ha kvalitetsgarn i moderiktiga färger till ett skarpt pris. I urvalet finns garnnystan i många vackra färger så det är bara fantasin som sätter gränser för vad ditt nästa projekt ska vara. Färgkombinationerna på garnnystanen gör att du kan sticka helt unika saker och se till att få ett fint resultat. Du kan exempelvis välja garn av 50% bomull och 50% akryl, vilket är särskilt populärt att använda till stickning av en vacker och unik sjal vars mönster naturligtvis hör till denna typ av garn. Garnets egenskaper är noggrant utvalda och är därför också otroligt höga.

Materiale_227: 97 % Akryl / 3 % Viskos
29.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Akryl
28.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Ull / 25% Polyamid
44.95 SEK
0 anmeldelser
49.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 60% Akryl / 40% Ull
35.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Ull / 25% Polyamid
50.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Polyester / 25% Paljetter
65.00 SEK
0 anmeldelser

Värt att veta

Genom att klicka på de olika garntyperna i vårt sortiment ovan hittar du mer information om den valda garnkvaliteten. Här hittar du till exempel det exakta färgområdet, vilka stickor det rekommenderas att använda, garnets stickfasthet och tvättinstruktioner. Allt material som det hänvisas till kan naturligtvis också köpas här på sidan. Dessutom hittar du inspiration för hur du kan använda garnet till ett nytt projekt. Till några av produkterna medföljer det dessutom ett gratismönster med som hjälper dig på vägen till ett superfint resultat. Lammy är alltså superbra att känna till om man intresserar sig för stickning och virkning och i sortimentet hittar du garn i många moderiktiga färger, så det finns något för alla smaker.

Hos oss kommer kunden i första hand

År 2016 nominerades LindeHobby till Danmarks trevligaste garnbutik, vilket beror på våra säkra och enkla betalningsmetoder samt vår blixtsnabba leverans. Du kan alltid kolla upp det senaste som LindeHobby tar sig an genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev eller genom att följa oss på vår Facebook-sida. Det finns inget annat mer än att kolla in vårt breda sortiment av garn och tillbehör när det passar dig, beställa och få dina varor levererade!