Lammy

Vill du ha kvalitetsgarn i moderna färger till ett formidabelt pris? Kolla in vårt utbud av garn från Lammy. Lammy är en internationell garntillverkare från Holland, som har funnits i mer än 30 år. Företaget tillverkar både hand-stickade och virkade garn och har egna maskiner och produktionsanläggningar. Lammy fokuserar på de senaste trenderna och färgerna, högkvalitativa och pålitliga leveranspolicyer, samt utvecklar egna mönster och stickmönster. Dessutom är det mycket viktigt för företaget att priserna hålls låga, så det blir överkomligt för stickentusiaster att köpa kvalitetsgarn från Lammy.

Kvalitetsgarn i vackra färger

På LindeHobby är vi stolta över att ha Lammy garn som en del av vårt sortiment, så du har kommit till höger om du vill ha kvalitetsgarn i moderna färger till ett bra pris. I valet finns garnnycklar tillgängliga i många vackra färger, så det är bara fantasin som begränsar vad ditt nästa projekt ska vara. Färgkombinationerna på garnnycklarna gör det möjligt att sticka helt unika saker och se till att få ett bra resultat.

Till exempel kan du välja 50% bomull och 50% akrylgarn, vilket är särskilt populärt för stickning av ett läckert och unikt sjal, vars recept naturligtvis hör till denna garntyp. Garnegenskaperna är noggrant utvalda och är därför också otroligt höga.

-31%
225.00 SEK
325.00 SEK
Du sparar: 100.00 SEK
0 anmeldelser

Värt att veta

Om du klickar på de olika garntyperna i vårt sortiment ovan, hittar du mer information om den valda garnkvaliteten. Till exempel hittar du det exakta färgvalet, vilka stickningsnålar det rekommenderas att använda, garnets stickhållfasthet och tvättinstruktionerna. Alla material som nämns är naturligtvis också förhandlingsbara på den här sidan. Dessutom hittar du inspiration för hur du använder garnet för ett nytt projekt. För några av produkterna finns det även ett gratis recept som hjälper dig att få ett bra resultat. Lammy är därför mycket bra att veta om du är intresserad av stickning och virka, och i sortimentet hittar du garn i många moderna färger, så det finns något för alla.

Med oss kommer kunden först

År 2016 nominerades LindeHobby till Danmarks vackraste garnaffär, vilket beror på våra säkra och enkla betalningsmetoder samt vår snabba leverans. Dessutom kan du betala med SWISH, vilket gör shopping ännu enklare för dig som kund. Du kan alltid kolla in de senaste åtgärderna på LindeHobby genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller genom att följa oss på vår Facebook-sida. Det finns inget kvar men att kolla in vårt brett utbud av garn och tillbehör när det passar dig.

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på