Yarn and Colors - Fin bomullsgarn

Om du letar efter det perfekta bomullsgarnet för ditt nya stickprov eller hakprojekt, hittar du ett mycket bra erbjudande på den här sidan. Vi har vanligtvis ett mycket stort urval av utsökt bomullsgarn, och här erbjuder vi garn från det yngre varumärket Garn och Färger. Garn och färger är en ung och ny eld från Holland, som är ganska avancerad när det gäller att producera det läckra garnet, och vi erbjuder en mängd olika färger på denna sida.

Här på Yarnliving är det viktigt att vi erbjuder de senaste och bästa produkterna så att dina egna projekt kan vara, precis som du vill. Därför är vi också alltid aktuella på marknaden och ser till att vi erbjuder de senaste varumärkena och trenderna varför även produkterna från Garn och Färger är noggrant utvalda. Garnet och garnerna i garnet kommer utan tvivel att vara en bra investering för dig som vill ha stora garnnycklar till ditt nästa stickprojekt.

-25%
Indhold: 100% Merceriseret bomull
17.95 SEK
24.00 SEK
Du sparar: 6.05 SEK
4 anmeldelser
Populära
-24%
Indhold: 100% Bomull
16.00 SEK
21.00 SEK
Du sparar: 5.00 SEK
8 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Kvalitet och service i högsätet

Här hittar du det mest utsökta bomullsgarnet från Garn och Färger, gjorda i ett stort urval av vackra färger. Du kan till exempel välja garnnycklar i både blå, grön, röd och rosa nyanser, så det finns något för varje smak, och du kan definitivt hitta den färg du behöver. Dessutom är kvaliteten på garnet inte att misstas, och det finns ingen kompromiss med färg eller kvalitet.

Om du som kund behöver vägledning om vilket garn från färger du behöver köpa, så kommer vi också att vara tillgängliga på Lindehobby. Tjänsten är hög och vi försöker att erbjuda den bästa servicen hela tiden, så vi har alltid glada och nöjda kunder. Därför, om du är osäker på vilken färg som bäst passar ditt projekt eller hur kvalitet är, var god kontakta oss och vi hjälper dig på bästa möjliga sätt.

Fantastiskt garn och snabb leverans

Här på Lindehobby är garn som är vår passion, och dessa läckra garnnystan av garn och färger är mycket lovvärt och är garanterad att vara en hit på ditt nästa projekt, oavsett vad det är du för avsikt att ge sig i kast med. Titta bara på det läckra urvalet av Garn och Färger på den här sidan och ta reda på exakt de nyanser du tycker passar bäst för ditt projekt.

Dessutom erbjuder vi snabb leverans, så om du behöver akne kan du få ditt nya garn från Garn och Färger inom 1-3 arbetsdagar och starta ditt projekt direkt. Så du får de läckra produkterna och en tjänst som är överst, så beställ bara ditt nya garn och färger garngarn och få det levererat direkt till dörren.

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på