Lingarn

Nedan ser du vårt breda utbud av garnnystan som består av lin, vilket är otroligt populärt just nu. Vi erbjuder olika varumärken i alla färger och storlekar, så du kan garanterat hitta exakt det garnet som du är ute efter till ditt nästa kreativa projekt. På LindeHobby erbjuder vi endast produkter av högsta kvalitet, så att du garanterat får en exklusiv produkt som kan användas till alla ändamål. Titta runt här på hemsidan och låt dig inspireras av vårt spännande, breda utbud av lingarn.

Rustik och naturlig garntyp - perfekt till sommarkläder

Här på sidan hittar du bland annat DROPS Bomull-Lin som är en rustik och naturlig garntyp. Garnet är spunnet av flera nystan av bomull och lin, vilket resulterar i en fast struktur som skapar ett väldigt hållbart och starkt garn. Dessutom kan du använda Bomull-Lin till många olika projekt, men med lin får du en snygg look och exklusiv känsla oavsett om du väljer att sticka en tröja eller topp. Det bör också nämnas att garnet passar speciellt väl till lättare och figurstickade modeller, och därför är det precis rätt val för dig som ska sticka sommarkläder. Välj bland alla våra fina och naturliga färger och ge dina kläder en rustik look med DROPS Bomull-Lin.

-22%
Indhold: 53% Bomull / 33% Viskos / 14% Lin
20.95 SEK
27.00 SEK
Du sparar: 6.05 SEK
1 anmeldelser
-9%
Indhold: 53% Bomull / 47% Lin
29.95 SEK
33.00 SEK
Du sparar: 3.05 SEK
0 anmeldelser

Lyxigt resultat - välja mellan många fina färger  

Vårt breda, spännande sortiment omfattar även högkvalitetsgarn från DROPS Belle som är ett så kallat året-runt garn av lin, viskos och bomull. Blandningen resulterar i ett fantastiskt bekvämt material med en delikat textur som man enkelt kan använda direkt mot kroppens hud. Det handlar alltså om ett finare slags garn och du får garanterat ett lyxigt resultat om du väljer att kombinera detta med t.ex. Cotton Light och Muscat. På den här sidan hittar du många fina färger - så du har en massa möjligheter till att hitta just den modellen du behöver för att kunna skapa vardagslyx. 

Säker och enkel handel på LindeHobby

Om du behöver lingarn hittar du här på LindeHobby garanterat vad du söker efter och får det dessutom till ett riktigt bra pris. När du handlar hos oss gör du också en säker och enkel affär och har snabb frakt. Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att slutföra ditt nästa stickprojekt och därför erbjuder högkvalitativt garn. Titta runt på hemsidan och låt dig inspireras av vårt breda sortiment av populära märken.

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på