Stickor och virknålar

På denna sida hittar du exakt den typ av sticka eller virknål du behöver för ditt nya kreativa projekt. Vi har ett stort sortiment av stickor, rundstickor, jumperstickor, strumpstickor, virknålar, krokningsnålar och tunisiska virknålar, som alla har olika storlekar och egenskaper. Våra olika stickor och virknålar är gjorda av starka material som aluminium, mässing och trä och är därför av hög kvalitet. På sidan kan du också hitta tillbehör som ledningar för utbytbara rundstickor.

Om du vill ha stickor eller virknålar i flera olika storlekar är du välkommen att ta en titt på vårt breda utbud av stickor och virknålar. I dessa uppsättningar är de olika storlekarna ofta färgade i fina färger och setet kommer ofta i ett fint och praktiskt fodral.

På denna sida hittar du stickor och virknålar från kända märken som DROPS, KnitPro, Addi, Clover, Pony, Hoooked, The Crochet Light, KnitAtHome och HobbyArts.

Populära
-20%
Pris från
28.76 SEK
35.95 SEK
Du sparar: 7.19 SEK
Erbjudandet upphör 28/04/2024
0 anmeldelser
0 anmeldelser
129.00 SEK
299.00 SEK
Du sparar: 170.00 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Populära
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Den rätta stickan eller virknålen för dig

Hos LindeHobby har vi många olika typer av stickor och virknålar för alla stick- eller virkprojekt. Vi har massor av olika stickor som passar alla typer av stickningar och som finns i olika längder och tjocklekar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så kommer du säkert att hitta en sticka som fyller just ditt syfte. Vi förhandlar både stickor, jumperstickor och rundstickor. Du kan också hitta utbytbara rundstickor och ledningar så att du alltid kan komma igång med det projekt du har lagt för dagen.

Våra virknålar kommer liksom stickor i alla former och färger och du kan helt säkert hitta exakt den som passar ditt grepp. Om du gillar ett mjukt handtag så är Drops Pro Circus Virknål ett utmärkt förslag. Om du istället gillar mer glatta produkter av trä eller bambu så kan du garanterat få glädje av KnitPro Utbytbar Tunisisk Virknål eller Hooked Bambu Virknål. Om du hellre gillar att sticka på kvällen så är The Crochet Light Virknål helt klart något för dig eftersom den här nålen har inbyggt ljus och batterier.