Bandgarn

Bandgarn kan användas till många olika saker, både kraftig stickning och virkning. Om du är på utkik efter ett garn som är flexibelt, har du kommit helt rätt. Du kommer alltid få en otroligt bra struktur, oavsett vilket projekt du håller på med. Band garn är väldigt robust, så därför ska du använda stora stickor och virknålar för att uppnå bäst resultat.

Band garn kan verka lite tungt att arbeta med, men du kommer snabbt att upptäcka att alla de fantastiska saker du kan kreera med Band garn, är hela mödan värd. Inte nog med att du kan göra klädesplagg i detta garn, så är det också perfekt till att göra interiör i, exemplevis sittpuffar, korgar, filtar, kuddöverdrag och mycket, mycket mer. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra.

Populära
-30%
Indhold: 60% Bomull / 20% Polyamid / 20% Viskos
54.95 SEK
79.00 SEK
Du sparar: 24.05 SEK
1 anmeldelser
-25%
Indhold: 80% Bomull / 20% andre fibre
89.00 SEK
119.00 SEK
Du sparar: 30.00 SEK
0 anmeldelser
-18%
Indhold: 100% Genanvendt tekstilgarn
94.00 SEK
115.00 SEK
Du sparar: 21.00 SEK
0 anmeldelser
-20%
Indhold: 100% Genanvendt tekstilgarn
73.00 SEK
91.00 SEK
Du sparar: 18.00 SEK
1 anmeldelser

Band garn är ett upplagt val

Många svenskar väljer att sticka och virka i tyg garn och vi hos LindeHobby förstår verkligen varför! Tyg garn är nämligen perfekt till robusta projekt, såsom interiör och större dekorationer där den personliga kreativiteten kan utbreda sig. Det kan dock vara en utmaning att arbeta med detta garn, då det är lite tungt, men till gengäld är det ett oerhört snyggt och hållbart material. Om du saknar idéer till födelsedagspresenter och julklappar, ska du bara komma igång med att sticka och virka unika hemmagjorda saker till dem du tycker om. Dem kommer med största säkerhet att älska att få en personlig present!

Hitta inspiration hos oss

Om du inte vet vad som ska kreeras i detta fantastiska tyg garn, kan du hitta inspiration här på vår sida där vi har samlat massvis av olika gratis beskrivningar. Därför är det ingen ursäkt för att inte komma igång. Kom ihåg att det inte bara är interiör som Band garn passar bra till, utan också en hel del klädesplagg där du kan få en unik och rå look. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra med det rätta Band garn. När du klickar på det tyg garn du gärna vill köpa, kan du läsa mer om produktens kvalité och vilka stickor/virknålar vi rekommenderar att du använder. Det blir inte lättare!

Trygg och säker beställning

När du beställer dina produkter hos oss kan du vara 100% säker på, att vi behandlar dina upplysningar på ett säkert och tryggt sätt. I 2016 var vi nominerade till ”Danmarks Dejligste Garnbutik” bland annat eftersom du alltid får en bra shoppingupplevelse hos oss. Du kan också alltid vara säker på att få dina varor inom 1–3 vardagar. Du behöver alltså inte vänta i evigheter, innan du kan börja med ditt nästa stora stickningsprojekt. Du kan också bestämma var du vill hämta dina varor, så du sparar både tid och pengar när du handlar hos oss.

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på