Bandgarn

Bandgarn kan användas till många olika saker, både kraftig stickning och virkning. Så om du letar efter en garntyp som är mycket flexibel har du kommit till precis rätt ställe. Du kommer alltid att få en otroligt bra struktur oavsett vilket projekt du jobbar på. Bandgarnet är väldigt robust och därför ska du också använda stora stickor och virknålar för att uppnå bästa resultat.

Bandgarn kan verka lite svårt att arbeta med men du kommer snart att upptäcka att de många fantastiska saker du kan skapa med bandgarn är värd allt ”krångel”. Inte nog med att du kan skapa kläder i denna typ av garn, det är också perfekt till heminredning; egna dynor, korgar, filtar, kuddöverdrag och mycket, mycket mer. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser för vad som kan göras.

0 anmeldelser
Spara upp till 43 %
Materiale_227: 70% Återvunnen bomull / 25% Polyester / 5% Andra återvunna fibrer
79.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 90% Bomull / 10% Polyester
69.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
69.95 SEK
0 anmeldelser
Populära
Materiale_227: 80% Bomull / 15 % Polyester / 5 % Återvunnet material
99.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
171.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 80% Bomull / 20% Andra fiber
169.00 SEK
0 anmeldelser

Bandgarn är det självklara valet

Många svenskar väljer att sticka och virka med bandgarn och vi på LindeHobby förstår dem väl! Bandgarn passar nämligen väl för robusta projekt som heminredning där personlig kreativitet kan få lov att utveckla sig. Men att arbeta med denna typ av garn kan vara utmanande eftersom det är lite tungt men i sin tur är det ett otroligt trevligt och slitstarkt material. Om du behöver presentidéer för både födelsedag och jul så är det bara att börja sticka eller virka unika hemgjorda saker och ting till de personer du bryr dig om. De kommer garanterat att älska en personlig gåva!

Hitta inspiration hos oss

Om du är osäker på vad du ska skapa i det fantastiska bandgarnet så ska du inte oroa dig, för på vår sida kan du vältra dig i många olika och gratis mönster. Det finns därför ingen ursäkt för att inte komma igång. Och kom ihåg, det är inte bara heminredning som bandgarn är bra att använda till utan även till massor av olika kläder där du kan få en unik och rå look. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra med rätt bandgarn. Genom att klicka på det bandgarn du vill köpa kommer du att kunna läsa mer om produktens kvalitet och vilka stickor vi rekommenderar att du använder. Det blir inte lättare!

Trygg och säker beställning

När du beställer dina produkter hos oss kan du vara 100% säker på att vi behandlar dina uppgifter på ett tryggt och säkert sätt. År 2016 nominerades vi till Danmarks Trevligaste Garnbutik bland annat eftersom du alltid kan vara säker på att få en bra shoppingupplevelse hos oss. Du kan också alltid vara säker på att ha dina beställda varor i dina händer inom få arbetsdagar. Du behöver alltså inte vänta i evigheter innan du kan komma igång med ditt nästa stora stickprojekt. Du behöver inte ens gå utanför ytterdörren, för med bara några få klick kan du få dina nya varor på väg till dig. Du sparar alltså både tid och pengar genom att handla hos oss.