DROPS - Merino

Om du letar efter ett slags garn som både går otroligt bra att sticka med och samtidigt är mjukt och skönt mot huden så har du kommit till rätt plats. Merino-garn har många liknande egenskaper som ull på så sätt att det håller dig varm när det är kallt omkring dig. Merino-garn har alltså många goda egenskaper och på denna sida hittar du ett brett sortiment av denna garntyp. Du har kanske en massa plaggidéer till Merino-garnet men det är självklart också viktigt att ha rätt utrustning när det gäller nålar - och dessa kan du också köpa direkt från vår hemsida här.

Materiale_227: 100% Merino ull
40.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Merino ull
41.95 SEK
0 anmeldelser
-26%
Materiale_227: 100% Merino ull
31.00 SEK
41.95 SEK
Du sparar: 10.95 SEK
Erbjudandet upphör 31/05/2024
0 anmeldelser
Materiale_227: 50% Ull / 50% Bomull
39.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Extrafin merinoull
39.95 SEK
0 anmeldelser

Endast fantasin sätter gränser

Merino-garn kan användas till en massa olika saker - oavsett om du vill sticka kläder till ditt barn eller barnbarn, dig själv eller någon helt annan. Det är dock särskilt bra att göra barn- och bebiskläder i Merino-garn eftersom det är 100% klifritt och väldigt mjukt mot huden. På denna sida kan du leta efter precis rätt mönster till bebiskläder och många av dem är till och med helt gratis. Det är du själv som bestämmer om du vill köpa Merino-garn av 100% merinoull eller en blandning av ull och bomull. Oavsett vad du väljer kan du känna dig helt säker på att du får högsta kvalitet och vassa priser.

Vi är alltid redo att sträcka ut en hjälpande hand

När du klickar på de olika varianterna på sidan kommer du snabbt att upptäcka att det finns mycket som du kan läsa om de aktuella produkterna och därför behöver du inte tvivla på vad det är för något du beställer. Vi berättar också vilka nålar som vi rekommenderar att du använder till ditt valda garn och instruktioner till hur du tvättar det i tvättmaskinen. Vi strävar med andra ord alltid efter att göra din köpupplevelse så bra, säker och lätt som möjligt för dig. Du kan också se alla nålar som vi rekommenderar - så det kan helt enkelt inte bli lättare. Du hittar också andra kunders recensioner om vårt garn samtidigt som du själv kan skriva en recension. Vi vill alltid gärna höra vad du har att säga, oavsett om det är bra eller dåligt.

Säker shoppingupplevelse

2016 blev vi nominerade till Danmarks Trevligaste Garnbutik och därför kan du känna dig helt säker på att du får en trygg och säker shoppingupplevelse när du köper garn hos oss.