Rico Design

Skulle du vilja behaga ditt barn eller barnbarn med otroligt mjuka kläder, eller vill du skapa roliga svampfigurer som de kan ta med i badkaret? Kolla in vårt sortiment av Rico Designs produkter. Rico Design är ett populärt nederländskt företag som har levererat produkter till garnindustrin sedan 1974. Oavsett vilket kreativt projekt du letar efter, kan nästan allt material du behöver köpa från Rico Design. Företaget producerar allt från smycken till garn och broderi. Mest kända är de dock för deras garn, som handlas nästan över hela världen. På YarnLiving är vi naturligtvis stolta att presentera det här varumärket inom vårt sortiment.

-25%
Indhold: 100% Polyester
31.50 SEK
42.00 SEK
Du sparar: 10.50 SEK
0 anmeldelser
-25%
Indhold: 50% Akryl, 50% Polyamid
51.00 SEK
68.00 SEK
Du sparar: 17.00 SEK
0 anmeldelser
-25%
Indhold: 50% Bomull/50% akryl
35.25 SEK
47.00 SEK
Du sparar: 11.75 SEK
0 anmeldelser

Kreativa idéer av hög kvalitet

Teamet bakom Rico Design är ett ungt och motiverat team som utvecklar innovativa och kreativa idéer som de tycker om att dela med sina kunder. Det är viktigt för företaget att alla medlemmar i laget bidrar till idéutveckling med egna erfarenheter, personligheter och kunskaper. I vårt sortiment på YarnLiving kan du få de mest populära garnkvaliteterna och recepten. De olika garnen har olika egenskaper, men är alla mycket lämpliga för daglig användning. Garnet är av hög kvalitet och finns i många vackra färger och färgkombinationer för att garantera ett bra resultat oavsett vilket projekt du kastar in. Kvaliteten varierar från robust till supermjukt garn så det kommer definitivt att vara något som passar bara det här projektet.

Få hjälp med ditt nästa stickprojekt på den här sidan

Förutom att bära garn från Rico Design i vårt sortiment här på LindeHobby, erbjuder vi också några av Ricos roliga recept för en rad kreativa projekt. Med dessa recept kan du göra fantastiska skapelser, till exempel är receptet på roliga badsvampar väldigt populärt. Recepten kan naturligtvis också användas för inspiration, så du kan komma över nya, roliga och kreativa stickprojekt. Om du klickar på en av bilderna som visar de olika garnkvaliteterna kommer du att kunna hitta detaljerad information om de olika garntyperna. Till exempel kan du hitta vikt, stickstyrka, pris och tvättinstruktioner. Dessutom är det också här att du hittar det exakta färgvalet samt en detaljerad beskrivning av garnets kvalitet och de egenskaper som den har.

Köp dina Rico produkter säkert, enkelt och billigt online

På LindeHobby är vårt mål att vara en av de mest tillfredsställande och snabbast att leverera Rico Designs produkter. Du kan se vårt stora sortiment och beställa dina föremål när det passar dig. För att göra det ännu enklare och säkrare för dig kan du betala med SWISH med oss. Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa oss på vår Facebook-sida, kommer du alltid att uppdateras om de senaste artiklarna i vårt sortiment - oavsett om det handlar om Rico Designs produkter eller på några av våra många andra märken.

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på