Knappar

Nedan kan du se alla våra olika typer av knappar. Vi har en väldigt mängd olika knappar för alla ändamål, så du kan vara säker på att du också hittar några som passar ditt stickprov eller hakprojekt. Knappar är väldigt populära just nu och har länge varit där. Vi har ett sortiment av hundratals knappar, där det finns många former, färger, storlekar och inte minst kvaliteter.

Det finns många som har sina favoritmärken - även när det gäller knappar. Därför hittar du den grova INCA-knappen från den populära och välrenommerade DROPS samt den mer eleganta och fina metallknappen från Du Store Alpakka. Letar du efter smickrade blommotiv eller söta barns knappar med djur, är det definitivt också en del av vårt urval. Med andra ord finns det säkert något för alla.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-48%
15.00 SEK
29.00 SEK
Du sparar: 14.00 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-33%
19.95 SEK
29.95 SEK
Du sparar: 10.00 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Beställ högkvalitativa knappar

Du kan använda knappar för många saker. Om du syr, sticka eller virka, finns det alltid möjlighet att dekorera knappar eller ge dem en funktion. Här kan vi erbjuda pärlknappar, dragknappar, hornknappar, metallknappar och plastknappar. Men vi har också några mycket unika knappar från Du Store Alpakka, som faktiskt är handgjorda. De är skuren i trä och är estetiskt vackra och inte minst hållbara och slitstarka, även om de är på en blus som ofta tvättas.

DROPS har också några särpräglade mönster att erbjuda med sina knappar av kokosnöt. De får en rustik glöd, som passar för att ge en fin tröja en vacker look. Hitta dina favoritknappar i vårt stora sortiment, eller kontakta oss om du behöver något. Vi hjälper alltid till att hitta nya knappar som kan hjälpa dig att slutföra ditt projekt. Vi komprometterar aldrig på kvalitet, så du kan alltid hitta de bästa knapparna till ett rimligt pris.

Snabb leverans

Skal du bruge nogle knapper her og nu, garanterer vi hurtig levering til den ønskede adresse. Du kan bestille og betale med blandt andet MobilePay, så du ikke engang skal have kortet op af lommen. Er du på Facebook eller andre sociale medier, kan du følge med, når vi poster nye ting. Blandt andet nye knapper. Hos YarnLiving får du den bedste service og produkter i højeste kvalitet. Bestil online, og få levering lige til døren.

Skulle du använda några knappar här och nu, garanterar vi snabb leverans till önskad adress. Du kan beställa och betala med, till exempel, SWISH, så du behöver inte ens hämta kortet från fickan. Är du på Facebook eller andra sociala medier kan du följa när vi lägger till nya saker. Bland annat nya knappar. På LindeHobby får du den bästa servicen och produkterna. Beställ online och få leverans direkt till dörren.

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på