Knappar

Nedan ser du alla våra olika typer av knappar. Vi har ett riktigt brett utbud av olika knappar för alla ändamål så at du kan vara säker på att du också hittar något som passar ditt stick- eller virkprojekt. Knappar är verkligen populära för tillfället och har varit länge. Vi har ett sortiment på flera hundra knappar med många former, färger, storlekar och inte minst kvaliteter.

Det är många som har sina favoritmärken — även när det gäller knappar. Därför hittar du bland annat den grova INCA-knappen från populära och kända DROPS samt den mer eleganta och fina metallknappen från Du Store Alpakka. Om du gillar spräckliga blommotiv eller söta barnknappar med djur mer, så är det absolut också en del av vårt urval. Med andra ord finns det verkligen något för alla.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
-50%
Spara upp till 40 %
24.98 SEK
49.95 SEK
Du sparar: 24.97 SEK
Erbjudandet upphör 26/05/2024
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Beställ knappar i hög kvalitet

Du kan använda knappar till riktigt många saker. Oavsett om du syr, stickar eller virkar så finns det alltid möjlighet att dekorera med knappar eller ge dem en funktion. Här erbjuder vi bland annat pärlemorknappar, träknappar, hornknappar, metallknappar och plastknappar. Men vi har också några helt unika knappar från Du Store Alpakka som faktiskt är handgjorda. De är skurna ur trä och är estetiskt riktigt vackra och inte minst slitstarka och hållbara, även om de sitter på en tröja som ofta tvättas.

Även DROPS har några utmärkande designs att erbjuda med sina knappar som är gjorda av kokosnöt. De får en rustik glöd som t.ex. passar till att ge en fin sweater ett tilltalande utseende. Hitta dina favoritknappar i vårt breda sortiment eller kontakta oss om du behöver något. Vi kan alltid hjälpa dig att hitta nya knappar som kan hjälpa dig att slutföra ditt projekt. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten, vilket är anledningen till att du alltid kan hitta de bästa knapparna till ett rimligt pris.

Snabb leverans

Om du behöver några knappar här och nu garanterar vi snabb leverans till önskad adress. Om du är på Facebook eller andra sociala medier kan du följa med när vi lägger upp nya saker. Bland annat nya knappar. Hos LindeHobby får du den bästa servicen och produkter av högsta kvalitet. Beställ online och få leverans direkt till dörren.