Babyalpacka & silke

Här har du kommit till helt rätt ställe om du letar efter ett silkeslent garn. På den här sidan hittar du en blandning av babyalpacka och silke, vilket är ett extremt mjukt garn som är särskilt bra att använda till bebis- och barnkläder. Om du stickar eller virkar kläder i det här materialet kan du vara helt säker på att du håller dig varm under de kalla vintermånaderna och samtidigt är bekväm under sommarens varma månader. Den här garntypen är fantastisk att använda till både barn och vuxna och ter sig bra hela året runt. Du kommer snabbt att upptäcka alla olika märken som vi erbjuder medan du bläddrar runt på vår hemsida, och därför finns det en massa möjligheter att hitta precis den garnvarianten som passar perfekt till dig.

0 anmeldelser
Materiale_227: 63% bomuld / 37% babyalpaca
115.00 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 63% Bomull / 31% Alpaca / 6% Virgin Wool
112.00 SEK
0 anmeldelser

Utforska alla våra mönster

Babyalpacka och silke är den perfekta kombinationen eftersom det är extra skonsamt mot huden, behåller värmen på vintern och kyler ned under sommaren. Därför är det en perfekt garntyp som kan användas till praktiskt taget alla slags klädesplagg, speciellt när det gäller familjens yngsta medlemmar. Oavsett om det är till ditt eget barn, barnbarn eller en väns barn blir ett stickat plagg av babyalpacka och silke en garanterad hit. Om du behöver inspiration för att sätta igång ett nytt sticknings- eller vikningsprojekt har vi turligt nog en hel sida med gratis mönster där du kan dyka in i alla möjliga olika mönster, färger och former.

Värt att veta

När du klickar dig in på våra olika garntyper kommer du att märka att vi har gjort det så enkelt och bekymmersfritt som möjligt för dig. Vi har nämligen samlat en mängd viktig information om varje variant så att du vet vilka stickor eller virknålar som du behöver, hur du ska tvätta materialet och vad det är särskilt bra att använda till. Detta innebär att du alltid är medveten om alla viktiga specifikationer av garnet, så att du på bästa sätt kan ta rätt beslut när det är dags att göra ditt köp. Om du är ute efter garntyper som tål maskintvätt är det här rätt ställe. Kom ihåg att du alltid gärna får kontakta oss om du har frågor om vårt sortiment och produkter.

Enkel och snabb leverans

Om du inte är van vid att köpa på nätet har du inget att oroa dig för. Det är 110% säkert och vi behandlar alltid dina personuppgifter med fullständig sekretess. Allt du behöver göra är att lägga dina önskade produkter i varukorgen i det övre högra hörnet och sedan fylla i de uppgifter som efterfrågas - sedan är ditt paket på väg till dig. Du bestämmer också helt själv om du vill hämta ditt paket på närmaste postombud eller om det ska levereras direkt till din dörr. Det blir inte enklare än så!