DROPS garn

  • Köp DROPS garn från Sveriges ledande återförsäljare
  • Ett fullständigt sortiment av DROPS garn & tillbehör
  • DROPS Garnstudio har över 40 års erfarenhet av garn och stickning

Materiale_227: 100% Bomull
16.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Bomull
18.95 SEK
0 anmeldelser
Populära
Materiale_227: 100% Bomull
13.00 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Bomull
23.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Mohair / 25% Silke
59.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 53% Bomull / 33% Viskos / 14% Lin
24.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Ull
26.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 77% Alpaca / 23% Mulberry Silke
35.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Ull
23.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 50% Bomull / 50% Polyester
15.95 SEK
0 anmeldelser
Populära
Materiale_227: 100% Bomull
11.00 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Merino ull
40.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 65% Ull /35% Alpaca
30.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Superfin alpaca
43.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 65% Ull /35% Alpaca
30.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 70% Baby alpaca / 23% Polyamid / 7% Merinoull
55.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Merino ull
41.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 53% Bomull / 47% Lin
30.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 50% Ull / 50% Bomull
39.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 65% Ull /35% Alpaca
30.95 SEK
0 anmeldelser

DROPS

Här hos LindeHobby erbjuder vi ett spännande och brett urval av garn från det populära märket DROPS. Du kan alltså hitta alla garnkvaliteter som DROPS erbjuder. Se dig omkring här på sidan och inspireras av de olika kvaliteterna från bomullsgarn och alpackagarn till lin och silke. Men det är inte bara garn som vi erbjuder från DROPS här på LindeHobby. Vi erbjuder även olika tillbehör som virknålar, stickor, rundstickor och knappar så att du kan hitta allt du behöver för ditt kommande stick- eller virkprojekt.

Garnkvaliteter för alla ändamål

DROPS grundades redan 1982 och sedan dess har de arbetat med visionen att skapa trendsättande produkter när det gäller stickat och garn. Detta har inneburit att DROPS produkter alltid har varit mycket populära, vilket är helt förståeligt eftersom du är garanterad ett stort och spännande urval i hög kvalitet. Dessutom är DROPS också känt för sina extremt attraktiva priser så att alla kan ha råd att njuta av deras fantastiska produkter. Det speciella med detta populära varumärket är att de kan erbjuda garnkvaliteter för alla ändamål, så det finns ingen gräns för vad du kan skapa. Se exempelvis vårt breda sortiment av bomullsgarn som är särskilt lämpligt för barnkläder.

Mer än 30 års erfarenhet

Med garn från DROPS är du garanterad en extremt högkvalitativ produkt vilket är anledningen till att du inte blir besviken när ditt köp levereras. DROPS har över 30 års erfarenhet inom virkar- och stickarbranschen vilket också innebär att de kan erbjuda spännande och omfattande kollektioner som innefattar alla färger och kvaliteter. Det finns ingen anledning att ditt kommande kreativa projekt inte består av garn eller tillbehör från DROPS eftersom du är garanterad ett perfekt resultat som lever upp till dina önskningar. Det är just därför DROPS garn är så populärt bland alla virk- och stickentusiaster runt om i landet.

Bli garanterad ett behagligt och långvarigt resultat

En annan anledning till att du ska använda DROPS garn är att du är garanterad ett typ av garn som ger dig ett långvarigt och behagligt resultat om och om igen och som också är otroligt trevligt att titta på. Ta en titt här på sidan och bli inspirerad av de olika kvaliteterna som inkluderar bomull, silke och ull. Vi kan också erbjuda alla möjliga slags färger vilket är anledningen till att du är garanterad att hitta det du letar efter, oavsett om det är garn i en eller flera färger. Med garn från DROPS har du möjlighet att skapa exakt det utseende du vill ha och därför finns det något för alla.

Fullända stilen med olika tillbehör från DROPS

Det som skiljer DROPS garn från alla andra märken är utan tvekan deras passion för garn och stickade kläder och dessutom kan de alltid hålla jämn takt med nutiden. Men det är inte bara i förhållande till garn som DROPS är så populärt, utan detsamma gäller när det kommer till stick- och virktillbehör. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av DROPS-tillbehör, inklusive knappar. Oavsett vilket uttryck du är ute efter kommer vi garanterat att kunna erbjuda dig just det du letar efter eftersom vi har knappar i plast, trä, pärlemor och mycket mer. Så det finns ingen gräns för vad du kommer att kunna skapa med vårt spännande utbud av både garn och tillbehör från DROPS.

Med DROPS garn finns inga gränser

Med DROPS garn får du kvalitet till ett bra pris och här hos LindeHobby erbjuder vi ett brett sortiment av garn från DROPS, oavsett om du letar efter mohair, ull, siden, merino, lin, alpacka eller bomull. Med vårt spännande utbud finns det ingen gräns för vad du kommer att kunna skapa och vi säljer även garn och tillbehör från DROPS till attraktiva priser så att du kan börja skapa fantastiska projekt utan att det ska kosta dig en förmögenhet. Se dig omkring på sidan och låt dig inspireras av de många möjligheterna som DROPS erbjuder. Vi erbjuder dessutom snabb leverans inom få dagar när du handlar här hos LindeHobby så du inte behöver vänta länge på ditt köp.

Kvalitetsgarn online till attraktiva priser

Här hos LindeHobby har vi gjort det så enkelt för dig att köpa garn som möjligt eftersom vi har samlat alla de bästa märkena på en och samma plats så att du snabbt kan få en överblick över våra många produkter. Utöver det erbjuder vi endast kvalitetsgarn och det till låga priser så du har möjlighet att spara massor av pengar. Dessutom behöver du inte släpa dig till en fysisk butik utan istället kan du helt enkelt göra dina inköp hemma på soffan. LindeHobby ger dig därmed möjligheten att köpa garn och tillbehör i lugna omgivningar så att du inte behöver stressa runt bland massor av människor.

Få snabb leverans och ett säkert köp

Hos LindeHobby är vi oerhört passionerade när det gäller virkning och stickning, vilket innebär att vi har den nödvändiga kunskapen inom detta område. Därför kan du alltid kontakta oss om du behöver hjälp med vilken typ av garn du ska använda till ditt nästa projekt eller om du har några frågor om vårt sortiment. Det är oerhört viktigt för oss att ge våra kunder den bästa servicen och dessutom är du garanterad snabb leverans till just den adress du vill. Det blir inte lättare att köpa garn när du handlar hos LindeHobby och vi har garanterat det du behöver för att slutföra ditt kommande stickprojekt.

Vi erbjuder alla svenska stick- och virkentusiaster produkter av högsta kvalitet, oavsett om du letar efter garn eller tillbehör. Se dig omkring här på sidan och bli inspirerad av vårt spännande och breda sortiment.