Hoooked

Älskar du tanken på att återanvända material och ge gamla saker nytt liv? I så fall kan du kolla in vårt sortiment av garn från Hoooked. Hoooked är en garntillverkare från Holland som levererar återvunnet garn av mycket hög kvalitet. Garnet är utvecklat efter en stor passion för mode, kreativitet och hållbarhet, vilket också underbyggs i det att kvalitetsgarnet finns i ett brett spektrum av färger, vilket garanterar ett bra resultat.

Garn till alla projekt

Hos LindeHobby är vi stolta över att ha återvunnet garn från Hoooked i vårt sortiment. Hoooked producerar både robust garn som är lämpligt för inredningsdetaljer och mer mjukt och kanske viktigast av allt, klifritt garn som är perfekt för plagg, nallar eller liknande. Garnet består av antingen 100% eller 80% återvunnen bomull som har tillverkats av textilrester, såsom gamla T-shirts. Även om garnet är tillverkat av återvunnet material är dess kvalitet inte dåligt på grund av det. Hoooked har ett stort fokus på att materialet som garnet är tillverkat av är av riktigt hög kvalitet.

Materiale_227: 80% Bomull / 20% Andra fiber
169.00 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
171.95 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Unikt kvalitetsgarn med många egenskaper

Märket sticker ut från mängden på flera olika sätt. Det återvunna garnet är inte bara av otroligt hög kvalitet, utan också helt unikt. Det är nämligen inte allt garn som är färgat och därför kan man inte få två helt identiska garnnystan. Dessutom varierar trådens tjocklek ofta eftersom den är gjord av just textilrester vilket gör garnet helt speciellt. Dessa faktorer är dock inget hinder för valet av färger hos Hoooked vilket du också kan se om du klickar på de olika garntyperna. Naturligtvis kommer vi inte att kunna visa dig det exakta färgområdet för alla typer eftersom en del av garnet, som beskrivits ovan, inte är färgat. Däremot kommer det alltid att vara så nära som möjligt. Dessutom är garnet också tillverkat i olika färgkombinationer så att kreativiteten verkligen kan prövas! I de fall där garnet är färgat görs detta inom den europeiska REACH-standarden som säkerställer att användningen av kemikalier för detta ändamål är i topp. Dessutom säkerställer Hoooked Production Centre i Portugal att Hoooked har full kontroll över sina arbetsförhållanden och produktionsstandarder.

Miljövänliga virknålar

Hoooked har dessutom gjort två virknålar för användning till garnet vilket också är miljövänligt tillverkat av antingen 100% återvunnen plast eller bambu. Virknålarna är tack vare sina lätta och släta kvaliteter lätta och bekväma att arbeta med. Dessutom har de inte behandlats med kemikalier så den miljövänliga aspekten bevaras även i dessa produkter. Dessa vackra virknålar hjälper dig alltså på vägen till ett fint resultat i ditt kommande projekt.

Säkra och enkla köp med blixtsnabb leverans

Hos LindeHobby kan du beställa din vara när den passar dig och få den levererad direkt till dörren. Leveranstiden, oavsett när du beställer dina varor, kommer att vara få arbetsdagar. Håll dig uppdaterad om nyheter från Hoooked eller något av våra många andra märken genom att följa oss på Facebook eller genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev.