Hoooked

Gillar du idén om att återanvända material och ge gamla saker nya funktioner? I så fall kolla in vårt sortiment av Hooked garn. Hooked är en nederländsk garntillverkare som levererar högkvalitativt återvunnet garn. Garnet är utvecklat på grund av en stor passion för mode, kreativitet och hållbarhet, vilket också understöds, eftersom kvalitetsgarnet är tillgängligt i ett brett spektrum av färger vilket ger ett bra resultat.

-25%
Indhold: 80% Bomull / 20% andre fibre
89.00 SEK
119.00 SEK
Du sparar: 30.00 SEK
0 anmeldelser
-18%
Indhold: 100% Genanvendt tekstilgarn
94.00 SEK
115.00 SEK
Du sparar: 21.00 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Garn för något projekt

På LindeHobby är vi stolta över att ha Hoooked återvunnet garn i vårt sortiment. Hoooked producerar både robust garn som är lämpligt för inredningsprodukter, och mer mjuk och - viktigast av allt - skrapfritt garn, perfekt för plagg, nallebjörnar eller liknande. Garnet består av antingen 100% eller 80% återvunnet bomull som har gjorts av textilrester, såsom gamla t-shirts. Även om garnet är gjord av återvunnet material är kvaliteten inte dålig av den anledningen. Hooked har ett stort fokus på det material som garnet är gjord av är av mycket hög kvalitet.

Unikt kvalitetsgarn med många funktioner

Märket är baserat på antalet olika parametrar. Det återvunna garnet är inte bara av otroligt hög kvalitet utan är också unik. Det är inte allt garn som är färgat, och därför kan du inte få två helt enfärgade garnnycklar. Dessutom varierar trådens tjocklek ofta, precis för att den är tillverkad av textilrester, vilket gör garnet något speciellt. Dessa faktorer hindrar emellertid inte valet av Hoooked-färger, vilket du kan se om du klickar på de olika garntyperna. Naturligtvis kommer vi inte att kunna visa dig exakt färgval av alla slag, eftersom en del av garnet, som beskrivits ovan, inte är färgade. Men det kommer alltid att komma så nära som möjligt. Dessutom görs garnet också i olika färgkombinationer, så kreativiteten kan verkligen sättas på provet! I de fall där garnet är färgat, ligger det inom den europeiska REACH-standarden, vilket säkerställer att användningen av kemikalier för detta ändamål ligger i toppen. Dessutom säkerställer Hoooked Production Center i Portugal att Hooked har full kontroll över deras arbetsförhållanden och produktionsstandarder.

Miljövänlig virknålar

Dessutom har Hoooked gjort två hakpinnar för användning med garnet, vilket också är miljövänligt från antingen 100% återvunnet plast eller bambu. Hækletålen beror på att de är lätta och släta egenskaper enkelt och bekvämt att arbeta med. Dessutom behandlas de inte med kemikalier, så den miljövänliga aspekten bibehålls även i dessa produkter. Dessa läckra hakanål hjälper dig att få ett bra resultat på ditt kommande projekt.

Säker och enkel handel med snabb leverans

På YarnLiving kan du beställa ditt föremål när det passar dig och levererar det ofta till din dörr nästa dag. Leveranstid, oavsett när du beställer dina varor, kommer att vara minst två arbetsdagar. Du kan betala med SWISH, vilket gör avtalet otroligt säkert och enkelt för dig som kund. Få uppdaterad nyheter från Hoooked eller ett av våra många andra märken genom att följa oss på Facebook eller genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på