DROPS - Superwash

Vi kan nog snabbt komma överens om att stickade och virkade plagg är vackra, personliga, roliga att göra och ännu roligare att använda. Det som ibland gör att du antingen inte får stickat den där tröjan du drömt om eller att du inte får använt de varma, stickade strumporna du har är att de inte kan maskintvättas och att de är ligger så länge i botten av tvättkorgen att du helt glömmer bort dem. Så är fallet för många, och det är synd. Därför är det viktigt för oss att ha olika typer av garn med den speciella superwash-behandlingen i vårt sortiment.

24.95 SEK
3 anmeldelser
3 anmeldelser
2 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
199.00 SEK
220.00 SEK
Du sparar: 21.00 SEK
0 anmeldelser
1,280.00 SEK
1,600.00 SEK
Du sparar: 320.00 SEK
0 anmeldelser

Superpraktisk

Superwash-garnet är mycket slitstarkt och kan till och med maskintvättas upp till 40 grader. Men vi avråder alltid all användning av sköljmedel eftersom det kan skada kläderna. Att superwash-garnet kan maskintvättas innebär att du kan komma igång med massor av projekt som du kanske inte har orkat förens nu: barnkläder, tröjor, sockor och mycket mer. Gemensamt är nämligen att det håller väldigt bra och länge trots mycket användning, slitage och tvätt. Om du planerar att göra något som en gåva så kan du köpa en av våra smarta etiketter med tvättinstruktioner så att mottagaren aldrig skulle tvivla på hur man bäst tar hand om sin nya produkt.

Vi säljer många olika typer av slitstarkt och superwash-behandlat garn, inklusive ren ull, ren merinoull och olika ull- och bomullsblandningar. Möjligheterna för hur du använder garnet är alltså oändliga.

En av våra superwash-garntyper är Fabel, som exempelvis passar otroligt bra till vackra och färgglada sockor eftersom garnet finns i många olika färgkombinationer, och speciellt de olika multifärg-modellerna är väldigt populära i vårt sortiment. Dessutom är Merino Extra Fine-modellen, tack vare garnets mjukhet, perfekt för barn- och babykläder, eftersom det också är helt klifritt.

Kom igång — enkelt och snabbt!

Ta en titt på vår hemsida och hitta precis det superwash-garn som passar dig och dina behov. Vi garanterar snabb och säker leverans, frekventa erbjudanden och råd och vägledning om du är osäker på någonting. Vi svarar gärna på dina frågor.

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på