Silke

På YarnLiving har vi bara det bästa av det bästa, och när det gäller silkesgarn, är DROPS Garnstudio och Du Store Alpakka av absolut toppkvalitet. Den unika silken är dess mycket speciella temperaturstyrning, vilket gör silken idealisk i många olika typer av stick: både sjal, ponchos, toppar, klänningar, halsdukar, mössor, barnstick och mer, eftersom det fungerar coolt i varmt väder och värme i kallt väder. Även om silken är det kontinuerliga elementet i alla våra olika typer av silkegarn, förefaller typerna vara mycket olika i utseende, och de passar också bäst för olika typer av stickade kläder. Gemensamt för alla typer är den höga kvaliteten som alltid ger bra resultat med våra kunder.

Bredt urval

Silken blandas i våra olika modeller med mohair, mulberry silke och baby alpaca, och blandningarna gör garnet har en mycket speciell blandning av mjukhet och styrka. Våra mest populära silkesmixar är alpaca och mulberry och mohair som de kommer i många olika färger, och du kan använda dem för många olika kläder. Till exempel är alpackan en av världens mest exklusiva fibrer, och därför användes den tidigare endast av Inca erövringarna i Peru. Dessutom klipper alpaca inte och det är tre gånger varmare än vanlig ull!

I vår produktöversikt kan du enkelt se de rekommenderade nåltjocklekarna för olika typer så att du alltid hamnar med den produkt du hade tänkt dig. Dessutom finns det tydliga tvätt- och torrinstruktioner för de olika typerna av garn som det är mycket viktigt att du följer. De olika silktyperna reagerar inte på samma sätt som tvätt och torkning, så det är viktigt att följa instruktionerna varje gång.

-35%
Indhold: 75% Mohair / 25% Silke
35.75 SEK
55.00 SEK
Du sparar: 19.25 SEK
0 anmeldelser
-35%
Indhold: 77% Alpaca / 23% Mulberry Silke
22.10 SEK
34.00 SEK
Du sparar: 11.90 SEK
0 anmeldelser
-35%
Indhold: 70% Baby Alpaca/30% Mulberry Silke
39.65 SEK
61.00 SEK
Du sparar: 21.35 SEK
0 anmeldelser
-35%
Indhold: 70% Baby Alpaca/30% Mulberry Silke
44.20 SEK
68.00 SEK
Du sparar: 23.80 SEK
0 anmeldelser

Från natur till pang

Vanligt för silkesyperna från DROPS Garnstudio och Du Store Alpakka är de många vackra färgerna du kan välja mellan, och det här är en annan sak som ökar deras mångfald. De flesta typerna kommer i vackra jord- och naturfärger samt mer iögonfallande och tydliga färger, så det garanteras något för varje smak och för varje tillfälle.

Om du hamnar i en eller flera av våra silkesorter, behöver du inte göra något. Med vår korta leveranstid och garanti för säkra transaktioner kan du säkert, enkelt och snabbt få din nya favorit silke och komma igång!

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på