DROPS - Silke

Hos LindeHobby har vi bara det bästa av det bästa och när det kommer till silkegarn är DROPS Garnstudio och Du Store Alpakka i absolut toppklass. Det unika med silke är dess förmåga för temperaturkontroll och detta gör silke perfekt i många olika typer av stickade kläder: sjalar, ponchos, toppar, klänningar, halsdukar, mössor, babykläder och mycket mer som det verkar svalkande i varmt väder och värmer i kallt väder. Även om silke är en genomgående del av alla våra olika typer av silkegarn, framstår typerna mycket olika i utseendet och de passar också därmed bäst för olika typer av stickade projekt. Gemensamt för alla typer är den höga kvaliteten vilket alltid garanterar bra resultat hos våra kunder.

Materiale_227: 75% Mohair / 25% Silke
49.95 SEK
55.00 SEK
Du sparar: 5.05 SEK
0 anmeldelser
-33%
Materiale_227: 77% Alpaca / 23% Mulberry Silke
22.78 SEK
34.00 SEK
Du sparar: 11.22 SEK
Erbjudandet upphör 31/12/2021
5 anmeldelser
-33%
Materiale_227: 70% Baby alpaca / 30% Mulberry Silke
40.88 SEK
61.00 SEK
Du sparar: 20.12 SEK
Erbjudandet upphör 31/12/2021
5 anmeldelser

Brett utbud

Silken blandas med mohair, mullbärsilke och babyalpacka i våra olika modeller och blandningarna ger garnet en speciell blandning av mjukhet och styrka. Våra mest populära silkesblandningar är alpacka och mullbär samt mohair eftersom de finns i en mängd olika färger och de kan användas till många olika slags plagg. Alpackan är till exempel en av världens mest exklusiva fibrer, vilket är anledningen till att den endast användes av inkahövdingarna i Peru. Dessutom kliar inte alpackan heller och det är tre gånger varmare än vanlig ull!

I vår produktöversikt kan du enkelt se de rekommenderade storlekarna på stickorna för de olika typerna så att du alltid får exakt den produkt du har förväntat dig. Dessutom finns det tydliga tvätt- och torkinstruktioner för de olika typerna av garn vilket det är mycket viktigt att du följer. De olika silkestyperna reagerar inte på exakt samma sätt vid tvätt och torkning så det är viktigt att följa instruktionerna varje gång.

Från naturfärger till pangfärger

Gemensamt för silkestyperna från DROPS Garnstudio och Du Store Alpakka är de många vackra färgerna du kan välja mellan och detta är ännu en sak som ökar mångfalden i användningen. De flesta typer finns i både vackra jordfärger och naturliga färger samt mer iögonfallande och klara färger, och det finns garanterat något för varje smak och varje tillfälle.

Om du blir förälskad i en eller flera av våra silkestyper behöver det inte vara långt från tanke till handling. Med vår korta leveranstid och garanti för säkra köp kan du säkert, enkelt och snabbt ta ditt nya favoritsilke i besittning och börja arbeta!

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på