KnitAtHome - ett helt naturligt val

Här hittar du läckra produkter från KnitAtHome. KnitAtHome är ett nytt varumärke som erbjuder därför de bäst säljande garn och ett helt nytt garn koncept. De gör en stor variation av olika garn i ett hav av olika färger, så det finns alltid mycket att välja mellan och du är säker på att hitta exakt garnet du vill, med KnitAtHome. De olika garner som du hittar i denna kategori, perfekt för alla typer av stickning och hækleprojekter, och det är helt enkelt inte vad du inte kan göra med den läckra garn från KnitAtHome.

Förutom att du på denna webbplats kan hitta de bästa garner från KnitAtHome, så att du hittar också olika tillbehör såsom cirkulära nålar och virknålar från samma märke, så det är bara att ta en titt på läckra sorten, så att du kan snabbt och enkelt börja på ditt stickning eller hakprojekt. Här på sidan finns det helt enkelt allt du behöver för att uppnå ett ytligt resultat.

-25%
Indhold: 100% Ny ull
96.75 SEK
129.00 SEK
Du sparar: 32.25 SEK
0 anmeldelser
-25%
Indhold: 100% Merino ull
32.25 SEK
43.00 SEK
Du sparar: 10.75 SEK
0 anmeldelser
-25%
Indhold: 100% Merino ull
32.25 SEK
43.00 SEK
Du sparar: 10.75 SEK
0 anmeldelser
-25%
Indhold: 100% Superwash behandlad ull
24.00 SEK
32.00 SEK
Du sparar: 8.00 SEK
0 anmeldelser

Hitta bra tillbehör och bästa kvalitet garn

KnitAtHome-märket erbjuder en mängd olika garn i olika kvaliteter och material, så du kan alltid välja garn, vad du vill sticka eller haka. Gemensamt för de olika garnerna är att de alltid är i bästa kvalitet. På den här sidan kan du till exempel få de läckra merino garn som är 100% tvättbehandlade. Dessutom kommer du också hitta de bästa alpacka och ull kvaliteter, och du kan även få det ganska tjock chunky ullgarn ull som är perfekt för vintern, om du vill ha en stor matta eller en härlig sjal för att värma dig. Möjligheterna med KnitAtHome-garnet är nästan oändliga och det är upp till dig vad du vill sticka och hækla med de olika garnen. Förutom garnet på sidan är de olika tillbehören också värda en titt på. Vi erbjuder hakpinnar i olika storlekar och ett trevligt trämaterial, liksom KnitAtHome-pinnar och sticknålar. På LindeHobby försöker vi alltid ha ett brett utbud som passar olika publikgrupper, och du kan hitta exakt vad du letar efter.

Fokusera på kvalitet och kundservice

KnitAtHome-varumärket är bara ett av många olika märken som vi erbjuder på webbplatsen, och vi väljer alltid våra produkter så att vi kan erbjuda det bästa av vårt bästa till våra kunder. Vårt fokus är på kvalitet och kundservice, och vi äventyrar inte någon av delarna. Därför är vi alltid redo för vägledning om du behöver hjälp med att hitta rätt garn eller rätt tillbehör. Vi kommer alltid att försöka styra dig så bra som möjligt, så att du får det bästa resultatet när du stickar eller virkar. Annars, ta en titt här och hitta de bästa garnen och de bästa tillbehören från KnitAtHome.

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på