Katia

Garn- och textiltillverkaren Katia grundades i Barcelona 1951 och har sedan dess ägnat sig åt att skapa garn och garnrecept för stickentusiaster under en livstid.

Katia grundades först som ett dotterbolag under moderskeppet Hilaturas Génesis, men har sedan dess vuxit till ett stort, internationellt erkänt företag med många lojala kunder och en bred erfarenhet inom gör-det-själv-textilbranschen. Katia-gruppen består inte heller bara av varumärket Katia, utan av de tre varumärkena Katia, Concept by Katia och Lanas STOP. Idag är Katia en kraft inom garnvärlden med garn som säljs i över 50 länder och nya, innovativa mönster som inspirerar stickare överallt.

Testa Katia Jarapa som är ett tjockt garn avsett för att göra t.ex. mattor, kuddar och korgar, och som är inspirerad av de sydspanska Jarapa-mattorna, eller prova Katia 50 Mohair Shades, som är det finaste, lurvigaste mohairgarnet, som med sina 20 g har en löplängd på hela 200 m.

Copyright LindeHobby

0 anmeldelser
0 anmeldelser
61.95 SEK
0 anmeldelser
78.95 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
114.95 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på