Onion

Letar du efter naturlig fiber i vackra naturliga färger? Eller vill du ha ett par slitna, supermjuka strumpor? Kolla sedan vårt sortiment av garn från ONION. Den danska garnproducenten fokuserar på ekologi, djurs välbefinnande, produktionsvillkor och våra efterkommande. ONION grundades 1998 av Jette Frøkiar, men då gjorde företaget bara skärmönster. Sedan dess har företaget dock utvecklat och består idag av produktion av tyg, garn och tillbehör.

-10%
Indhold: 70% Ekologisk ull / 30% Nässle fiber
56.70 SEK
63.00 SEK
Du sparar: 6.30 SEK
0 anmeldelser
-10%
Indhold: 70% Ekologisk ull / 30% Nässle fiber
56.70 SEK
63.00 SEK
Du sparar: 6.30 SEK
0 anmeldelser
-10%
Indhold: 70% Ull Superwash / 30% Nässle fiber
56.70 SEK
63.00 SEK
Du sparar: 6.30 SEK
0 anmeldelser

Miljömedveten produktion

På denna sida hittar du ett sortiment av populära glasfibernät från ONION. Dessa kvalitetsgarn produceras på ett hållbart sätt i Italien, vilket också säkerställer att arbetsförhållandena stämmer överens med europeiska standarder. Dessutom har ONION höga kriterier för garnets kvalitet, så du kan alltid vara säker på att garnet är av utmärkt kvalitet. En särskild märkning av företaget är deras serie garner bestående av 70% ekologisk ull och 30% nældefibre. Denna garntyp är naturligtvis också tillgänglig inom vårt sortiment. För produktion av denna produkt betonar LÖK att de tycker intelligent ekologi, vilket framgår av det exempel inte använder ekologiska nældefibre i sina garn, hävdar att det fortfarande inte finns någon stänk sina nässlor med gödningsmedel. Dessa fibrer levereras av välrenommerade tillverkare i Kina, som har varit Lök partners i många år och som även uppfyller stränga regler och krav miljö av företaget. För löken är en tillfredsställelse i att vara en leverantör av trådar av hög kvalitet, som produceras under miljövänliga klokt - det garn som är bra för dig och för miljön.

Ett brett urval av naturliga färger

Om du klickar på bilderna av de olika garntyperna kommer du över en sida där du kan hitta mer information om de olika kvaliteterna. Du kan till exempel bli mer medveten om vad de olika garnen innehåller och vilka stickpinnar du behöver samt hitta en tvättinstruktion. Dessutom kan du hitta inspiration för vad de olika garntyperna kan användas till och hitta en mer specifik beskrivning av hur garnet ser ut. Det är också här att du hittar det exakta färgvalet av vald kvalitet. Det är viktigt i detta sammanhang att betona att färgningen av garnerna inte är certifierad som organisk av GOTS. Dessutom konstaterar ONION att denna brist på certifiering beror på ekonomiska skäl, eftersom GOTS-certifiering är en extra kostnad som medför en betydande prishöjning på garnet. ONION betonar dock att detta inte betyder att de inte överensstämmer med IMO / GOT-standarderna - tvärtom.

Köp produkter från ONION enkelt och billigt hos oss

Genom att beställa dina artiklar på nätet kan du göra det oberoende av tid. Du kan beställa dina föremål på LindeHobby, precis när det passar dig. För att se till att handla är enkelt och säkert för dig kan du betala med SWISH. Följ vår Facebook-sida eller registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få insikt i det senaste produktutbudet på lindehobby.se.

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på