Du Store Alpakka Dreamline

 

Luften är överladdad och luftig, medan den har tillräckligt med volym att sticka på tjocka pinnar. Garnet är borstat silke, vilket ger världens mjuka och vackraste kläder, som väger nästan ingenting.

Sky har en vacker silkesglans och mjukhet som kommer från en vacker blandning av den finaste silken och älsklingens vallmo. Garnet är tunt och ömtåligt och ska stickas på tunna nålar när det stickas separat. Kombinerat med en av de andra egenskaperna i Dreamline kan den sticka på mycket tjockare pinnar och ger en vacker glans till de andra trådarna.

Soul är ett garn med en helt ny struktur som liknar fingersömningar. Detta ger ett volymgarn som är stickat på tjocka pinnar i förhållande till garnets tjocklek. Kläderna blir otroligt lätta och luftiga medan ytstrukturen är helt ny.

0 anmeldelser
Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på