Baby Alpaca och silke fra Du Store Alpakka

 

Baby Silk är ett lyxigt garn av 80% baby docka och 20% silke. Finder det kan inte vara! Garnet är otroligt mjukt och glansigt och på grund av silken, det ger en torrare touch än ren alpacka. Babysilk är lämplig för både finare inomhus- och sommarkläder samt vinter och är helt underbar för minst som har en fin och förnuftig hud.

Fin är en trevlig, mjukt och glansigt garn, som lämpar sig för babykläder, läckra toppar och tröja, men också många tillbehör som sjalar och hattar. 50% silke och 50% babyalpaca, vilket gör garnet extra mjukt och glansigt. Samma stickningsstyrka som Thin Alpakka.

Sky har en vacker silkesglans och mjukhet som kommer från en vacker blandning av den finaste silken och älsklingens vallmo. Garnet är tunt och ömtåligt och ska stickas på tunna nålar när det stickas separat. Kombinerat med en av de andra egenskaperna i Dreamline kan den sticka på mycket tjockare pinnar och ger en vacker glans till de andra trådarna.

Soul är ett garn med en helt ny struktur som liknar fingersömningar. Detta ger ett volymgarn som är stickat på tjocka pinnar i förhållande till garnets tjocklek. Kläderna blir otroligt lätta och luftiga medan ytstrukturen är helt ny.

Spara upp till 29 %
Materiale_227: 70% Baby alpaca / 17% Akryl / 13% Polyamid
109.00 SEK
0 anmeldelser