STAEDTLER Lumocolor Duo Permanent Marker

Innehåll: 1 styck

Färg: Svart

Linjebredd: F - fin (ca. 0,6 mm), B - bred (ca. 1,5 mm - 4,0 mm)

Spets: Rund (F), sned (B)

59.95 SEK
lager: 11 i lager

STAEDTLER Lumocolor Duo Permanent Marker

Staedtlers Duo-markörer är utmärkta för en mängd olika ändamål. Lumocolor Duo är en 2-i-1-version av den populära Staedtler permanentmarkören. Med Duo får du två linjebredder i en penna. Lumocolor 348B-serien har två spetsar, en rund spets med en smal linjebredd på ca. 0,6 mm och en sned spets med en medium linjebredd på ca. 1,5 - 4,0 mm.

Med Lumocolor 348B kan du skriva på en mängd olika ytor: papper, overheads, plast, metall, bubbelplast och skum, glas och porslin, trä och sten. Markörerna innehåller bläck utan kemiska ämnen som xylol och toluol, så du undviker alkohollukten.

Eftersom bläcket torkar snabbt smetar skriften inte, vilket gör den idealisk för vänsterhänt användning då handen inte blir smutsig. Det snabbtorkande bläcket gör också markören särskilt lämplig för användning på overheads. Bläcket är DRY SAFE, vilket säkerställer en markör som klarar av att lämnas utan kork utan att torka ut.

Dessutom är markören utformad med det speciella AIRPLANE SAFE-systemet, vilket innebär att du kan ta den med dig i din resväska utan att markören läcker när den utsätts för tryck.

Copyright LindeHobby

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: