Hoooked Zpagetti

Innehåll: Bomull och en smula elastan - 100% återvunnet garn

Vikt/längd: ca. 850 gram = ca. 120 m

Rekommenderade stickor: 12-15 mm 

Tvättråd: Handtvätt, max 30 °C. Torkas plant.

171.95 SEK
lager:
  • Köp 2 eller mer för att 164.95 SEK per styck.
  • Köp 4 eller mer för att 157.95 SEK per styck.
  • Köp 6 eller mer för att 154.95 SEK per styck.
  • Köp 8 eller mer för att 150.95 SEK per styck.

Hoooked Zpagetti

Varje Zpagetti nystan är unik och bilden visar några av de olika nyanserna/färgerna som nystanet kan ha. Det betyder att nystanet kan ha en annan färg/nyans än vad som visas på bilden. Om du har en önskan om färgen så skriv väldigt gärna en kommentar på ordern. Varje nystan väger ca. 850 gram och kommer alltid som ett nystan, även om bilden visar mer än ett nystan.

Zpagetti är tillverkat av genomfärgade textilrester, vilket betyder att det inte är infärgningar som med andra garn och därmed är varje nystan unikt. Dessutom är tjockleken på tråden inte densamma utan skiljer sig från andra garn. Om du beställer flera nystan i samma färg så skickar vi alltid dem som mest liknar varandra. Dvs. de kan ha olika nyanser även om du beställer samma färg. Skriv väldigt gärna om du önskar en viss nyans.

Detta stora Hoooked Zpagetti nystan är det första 100% recycled t-shirt garn och har en löplängd på 120 m. Varje nystan blir ca. 50x50 cm när det är stickat eller virkat. Den exakta vikten varierar men är runt 850 gr.

Bilden med 3 nyanser visar hur färgen kan se ut. När du köper 1 zpagetti-nystan får du 1 nystan i 1 nyans som är densamma som på bilden eller ligger nära nyanserna på bilden. Om du har en önskan om färgen så skriv väldigt gärna det i kommentarsfältet till din order. 

Detta tjocka t-shirt garn ger ett väldigt fast och robust resultat. Det passar bra till att göra en smidigt stickad puff, kudde, lampskärm eller en stor virkad filt. De flesta nystan av zpagetti är gjorda av bomull med lite elastan i. Vi rekommenderar en virknål eller sticka i stl. 12-15 mm beroende på dina preferenser.

Detta garn är handplockat och utvalt av Hoooked Production Centre i Portugal. På så sätt har Hoooked full kontroll av arbetsförhållandena och produktionsstandarden. Hoooked Zpagettis tyg uppfyller den europeiska REACH standarden för säkerhet när det kommer till användning av kemikalier vid färgning. 

OBS! Varje Zpagetti-nystan är unik, och bilden visar några av de olika nyanserna/färgerna, som ett nystan kan ha. Dvs. nystanet kan ha annan färg/nyans än vad som syns på bilden. Har du ett önskemål om färgen, så skriv väldigt gärna en kommentar på ordern. Varje nystan väger ca. 850 gram och kommer alltid som ett nystan, även om bilden visar mer än ett nystan. Eftersom Zpagetti är tillverkat av återanvända textilrester så är det inte infärgningar som med andra garn. Dessutom är tjockleken på tråden inte densamma utan skiljer sig från andra garn.

 

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: