Go Handmade Glitter "deluxe"

Innehåll: 100% Polyester

Vikt/längd: 30g = ca. 1800 m

Maskintvättbar, max. 40°C / Torka platt

99.95 SEK
lager: 30 i lager
  • Köp 2 eller mer för att 94.95 SEK per styck.
  • Köp 5 eller mer för att 89.95 SEK per styck.
  • Köp 10 eller mer för att 84.95 SEK per styck.

Go Handmade Glitter "deluxe"

Glitter "deluxe" gör det enkelt för dig att ge dina stick- eller virkprojekt en touch av läckra detaljer och en wow-effekt.

Glitter "deluxe" är Go Handmades fantastiska glittergarn som kan fräscha upp vilket projekt som helst. Även om varje exemplar endast innehåller 30 g tråd, är löplängden ca. 1800 m vilket gör att Glitter "deluxe" kan användas många gånger innan den tar slut.

Tråden är tänkt att användas som följetråd - så den passar inte att vara primärgarn i ett projekt, men å andra sidan är den ofantligt vacker ihopsatt med alla möjliga andra garner. Glitter "deluxe" ger den perfekta gnistrande effekten, som inte överväldigar ögat, men ändå fångar och håller uppmärksamheten på ditt stickprojekt.

Glitter "deluxe" finns i en rad skimrande nyanser, från de klassiska metalliska till de intensiva färgglada. Varje färg kan givetvis kombineras med en annan färg och ge projektet ytterligare spel, precis som du är fri att välja om glittertråden ska hålla sig inom stickprojektets befintliga färgskala eller tvärtom ska skapa en kontrast.

Se här vårt urval av de vackra Go Handmade garnerna.

Copyright LindeHobby

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: