Go Handmade Glitter Deluxe

Innehåll: 100% Polyester

Vikt/längd: 30g = ca. 1800 m

Maskintvättbar, max. 40°C / Torka platt

83.95 SEK
lager:
  • Köp 6 eller mer för att 77.95 SEK per styck.
  • Köp 8 eller mer för att 67.95 SEK per styck.

Go Handmade Glitter Deluxe

Glitter Deluxe gör det enkelt för dig att ge dina stick- eller virkprojekt en touch av läckra detaljer och en wow-effekt.

Glitter Deluxe är Go Handmades fantastiska glittergarn som kan fräscha upp vilket projekt som helst. Även om varje exemplar endast innehåller 30 g tråd, är löplängden ca. 1800 m vilket gör att Glitter Deluxe kan användas många gånger innan den tar slut.

Tråden är tänkt att användas som följetråd - så den passar inte att vara primärgarn i ett projekt, men å andra sidan är den ofantligt vacker ihopsatt med alla möjliga andra garner. Glitter Deluxe ger den perfekta gnistrande effekten, som inte överväldigar ögat, men ändå fångar och håller uppmärksamheten på ditt stickprojekt.

Glitter Deluxe finns i en rad skimrande nyanser, från de klassiska metalliska till de intensiva färgglada. Varje färg kan givetvis kombineras med en annan färg och ge projektet ytterligare spel, precis som du är fri att välja om glittertråden ska hålla sig inom stickprojektets befintliga färgskala eller tvärtom ska skapa en kontrast.

Se här vårt urval av de vackra Go Handmade garnerna.

Copyright LindeHobby

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension:
spacer