Yarn and Colors Must-have 8/4

Innehåll: 100% merceriserad bomull

Vikt/längd: 50 g. = 125 m.

Rekommenderade stickor: 2.00 - 3.50 mm

TvättrådMaskintvätt 40 °C. Får strykas men inte blekas eller torkas i torktumlaren.

17.95 SEK
24.00 SEK
Du sparar: 6.05 SEK
lager: 38 i lager

Yarn and Colors must-have 8/4

Om du letar efter ett slitstarkt garn så ska du helt klart pröva detta läckra must-have 8/4 från Yarn and Colors.

Garnet är tillverkat av 100% merceriserad bomull, vilket betyder att det har varit igenom en behandling som gör fibrerna väldigt starka, samtidigt som trådarna får mera glans.

Dessutom gör behandlingen också att det plagg du stickar lättare håller formen och inte krymper på samma sätt som vanlig bomull.

Det är alltså garn i en superhärlig kvalité och så kan du välja mellan hela 100 färger.

På så sätt finns det alltså nästan en garanti för att du kan hitta just den färgen du letar efter.

Dessutom innehåller varje nystan 50 gram och vi rekommenderar här att du använder en sticka på runt 2-3,5 millimeter.

Här får du alltså igen ett härligt garn som är slitstarkt samtidigt som det ger ett elegant uttryck till det virkade- eller stickade projektet som du önskar att påbörja.

Dessutom kan garnet klara en tvätt på 40 grader och det passar alltså perfekt till att sticka eller virka plagg, tillbehör till hemmet, leksaker, eller något annat du kan hitta på.

 

 

26/05/2017

Jag kommer helt klart att rekommendera yarn and colours must-have till både stickning och virkning. Garnet är merceriserat så det har den vackraste blanka ytan. Det är spunnet så fint att garnet inte delar sig när man virkar eller stickar med det. Det håller sig vackert både i form och färg oavsett om det är stickat eller virkat. Jag är djupt imponerad över att hitta ett billigt garn som bara håller sig verkligen vackert och är enkelt att använda. Dessutom kommer garnet i hela 100 färger så det är nyanser till allas smak. En liten detalj är de olika färgernas namn - som lollipop, pacific blue eller pesto, som verkligen får en att tänka på härliga ställen och sommar. Jag blir i alla fall inspirerad av de vackra färgerna varje gång jag har en ny färg.

10/08/2017

Superbra garn, det bästa jag har prövat till virkning, bra till alla möjliga slags saker och delar sig inte. Jättefint färgurval. Hoppas det fortsätter finnas i shoppen!!!

24/06/2019

Jag är helt galen i detta garn! Utöver det bästa urvalet av färger så är det mjukt och mer elastiskt än mycket annat merceriserat garn och tjockleken är perfekt till virkning.

09/09/2019

Mycket fint garn med lagom glans, jag virkar en dopklänning med detta garn. Har även använt det till sjalar.

Lägg recension: