Scheepjes Chunky Monkey

Innehåll: 100 % Akryl

Vikt / längd: 100 g = ca. 116 meter

Rekommenderade stickor: 5 mm

Stickfasthet: 10 x 10 cm = 13 m x 18 v

Tvättmaskin reservationsprogram, max 40 ° C / torrt

34.00 SEK
lager: 12 i lager

Google Translated

Scheepjes Chunky Monkey

Om du redan älskar vår Color Crafter-serie kommer du absolut att älska Chunky Monkey. Detta garn är ett idealiskt garn för dig som vill blanda saker.

Den har en fin tjock struktur som både kompletterar och kontrasterar med Color Crafter. Chunky Monkey passar stift och nålar i storlek 5,00 mm.

Detta är en Arangarn tillverkad av lätt, allergivänlig Premium akryl. Det är superlätt att ta hand om och finns i samma omfattande färgpalett som Color Crafter.

En grundfunktion hos Chunky Monkey är att det är ett Anti Pilling-garn. Du kanske redan känner till de irriterande små bollarna som visas på dina kläder eller leksaksprojekt efter ofta användning. Det här är vad vi kallar Pilling. Scheepjes Chunky Monkey är specifikt utformad för att förhindra att detta inträffar.

Tack vare sin tjocka Aran-vikt passar detta garn bäst för stora projekt som mattor, heminredning och barnleksaker samt chunky hoppar, jackor, hattar och sjalar.

Välj från totalt 93 vackra färger. Om du gillar ett stort urval av färger kan du kolla in alla våra vackra garn från Scheepjes här.

04/09/2022

Sååååååå mysigt och mjukt! Tar lite tid att vänja sig vid att arbeta med det eftersom det är gjort av trådar som inte är särskilt väl tvinnade, men blir så fint i slutändan.

Lägg recension: