Gullungen Garn Gylne Øyeblikk

Storlek: Vuxen

Garnkvaliteter: Alpaca Fur, Alpaca Tweed, Big Strong, Faerytale, Fat Faerytale, Hexa

Designer DM Collection

Språk: Norska

125.00 SEK
lager: 23 i lager

Google translated

Gullungen Garn Gylne Øyeblikk

Detta är den allra första upplagan av GULLUNGEN MAGAZINE. Tidningen är resultatet av Barnens Kräftförening och Garnet har samarbetat.

Nu vill vi bidra till ett större fokus på och mer kunskap om barndomscancer. Vi börjar tillsammans ett helt nytt garn; GULLUNGEN GARN - och en hel tidning fylld med läckra design- och stickmönster i en härlig mix & match mini-kollektion av pojkar och tjejer från 0-6 år. Dessutom har vi ett recept på jacka och tröja för alla Mammahjerter.

September är den internationella barnens cancermånad, och denna månad har vi ett separat fokus på cancerberörda barn och ungdomar. Nu hoppas vi att alla mödrar, moster, farbröder, morföräldrar och hela stickkläderna kommer att använda september för att sticka med guldgarnet för alla gyllene barn.

Vi hoppas att du kommer att bli inspirerad att knacka och sticka årets vackraste stickade kläder för de finaste barnen. Recept mommy jacka och tröja som matchar den lilla Rattle Gullungen pinnen du får också. I Gullungen-samlingen hittar du 11 nya recept.

Alla recept kan laddas ner gratis på Gullungen-garn.no. Kom ihåg att 5 kronor går till barncancerföreningens arbete för varje såld skönhet. Kanske kommer Gullungen sticka på sticklistan i september, och vi hoppas du delar dina bilder med oss! Den andra vi! TACK FÖR HJÄLP HJÄLP!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HUS OF YARN

 

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension:
spacer