DSA67 Alpakka Nordic Summer

Storlek: Vuxen

Garnbetyg: Pima Baby, Faerytale, Fat Faerytale, Pus

Teknik: Mönsterstickning, virkning, stickad, ihålig söm

Språk: Norska

106.25 SEK
125.00 SEK
Du sparar: 18.75 SEK
lager: Fler än 40 st i lager

Google translated

Se de fantastiska recept från Du Store Alpakka här.

DSA67 Alpakka Nordic Summer BOHO CHIC! Vi går nu mot en ny vår- och sommarsäsong och det är dags att planera. Vi är på väg mot en vårlig högsäsong med läckra skålar! Om du letar efter inspiration, kasta dig bara in här. Vi älskar PIMA BABY - favoriten i 85 procent peruansk Pima-bomull och 15 procent babyalpakka - det perfekta garnet för sommarstickpinnarna. Och hoppas att du gör detsamma, för ett mjukare bomullsgarn ska du leta länge.

Kärn, brända kryddfärger. Härligt, mjukt garn i babypaket i Pima bomull som är lika bra på stiften som på virknålen. Coola kläder som du kan fylla i din resväska - och många som är lika användbara året runt.

Nu delar vi 23 nya recept med trendiga modestyg och coola klassiker. Singlet, tröjor, korta eller långärmade toppar, shorts och cardigans. Och naturligtvis några trevliga softies för svala sommarkvällar och när som helst annat. Allt i läckra spetsar och feta flätor paret med enkla strukturer och smidig stickad.

Det finns ett sommarprojekt för alla! - Vi medger att vi är anslutna till de varma, brända kryddfärgerna, djupa och något mystiska nyanser nu. Poängen är att den här paletten är oerhört läcker för gyllene skinn. Här hittar du både varma och svala färger i olika persikor, mandarin, kanel, pistaschros, lila, lavendel och denimnyanser i denimblå. Och när alla plagg är helt färgade är det en smal sak att välja din egen favorit.

Det är något lovande med att börja med semesterstick. Semestrar med sol och sommar känns lite närmare då. Och på kort tid är vi redo att packa ihop våra vinterkläder, kosiga tröjor och tjocka ullstrumpor. Vi önskar er en underbar, kreativ tid med massor av stickinspiration, härligt garn och super cool stickning på alla stift!

VAD ÄR INTE ÄLSKA!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

 

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: