DSA66 Chunky Alpakka Favorites

Storlek: Vuxen

Garnkvaliteter: Alpakka Tweed, Faerytale, Hexa, Pus

Teknik: Flätmönster, mönster stickad, stickad, ihålig stickad

Språk: Norska

106.25 SEK
125.00 SEK
Du sparar: 18.75 SEK
lager: 35 i lager

Google translated

Se de fantastiska recept från Du Store Alpakka här.

DSA66 Chunky Alpaca Favoriter CHUNKY ALPAKKA FAVORITER - Megamyk mix på tjocka pinnar! Chunky, puffy alpakka rullar stickorna! Självklart.

Ingenting slår en självgjord, fluffig tröja eller jacka i en cool design stickad i det finaste, mjukaste lyxgarnet. Vi pratar över garnlyckan! Om du undrar. Stickad design handlar naturligtvis om kreativitet i kombination med professionell kunskap, erfarenhet och insikt. Men kanske lika mycket om tålamod och MYCKET test, test och fel. Plus en riktig serveringsmatta. Sammantaget kan vi med goda skäl kalla det #slowfashion - på många sätt. Allt tar tid och ännu längre. Det roligaste är att testa nya möjligheter, blanda garn och färger, undersöka mönster, sätta ihop nya mönsterelement - och sträcka elasticitetsmöjligheterna till punkten. Så måste du alltid gå längre, utmana och skapa nya stickunivers. Lite galenskap, ja - där tålamodens otålighet kommer till nytta.

Stickarna älskar fluffiga modestickar. Du skulle tro att ALLT redan är gjort och stickat. Men det är inte det. Se bara vad som händer. Under tiden, när vi arbetade med design för det här häftet, upptäckte vi något nytt. Först var det bara ett antagande. Vilket måste testas. Gång och gång i många olika sticktekniker; i hålstickor, flätor, texturer och stickatkläder. I stickprov stor som en halv tröja.

Åtminstone nästan, antagandena slog. Det är rätt. Och här ser du resultatet när vi stickar en design enligt exakt samma mönster i tre olika garnblandningar och i tre olika färgvariationer. Riktigt enkelt, men ändå en rolig upptäckt. Basen är FAERYTALE i ren, 100 procent borstad alpakka. Sedan kan du välja om du vill blanda FAERYTALE med PUS, HEXA eller Alpakka TWEED - och sticka din favorit i dina favoritfärger. Men en liten titt på färgdiagramen garanterar att du hittar dina favoritfärger - oavsett om du älskar dudder, dammiga pasteller eller trivs bäst i neutrala naturliga färger.

Ditt val Vi är sååå redo för nyheter på stickningsfronten. Redo för goda tider med stickning, för nya, vackra plagg som gör oss stolta och glada - långt inne i själen. Och vi är övertygade om att det kommer en ny kreativ säsong i en galen stick-virvar med vackert garn och massor av stickinspiration!

VAD ÄR INTE ÄLSKA!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

 

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: