Lang Yarns Jawoll

Innehåll: 75% Virgin ull, 25% Polyamid

Vikt/längd: 50 g = 210 meter

Rekommenderade stickor: 2.5-3.5 mm

Stickfasthet: 10 x 10 cm = 30 m x 41 v

Tvätt: Maskintvätt 40 °C / Tål torktumling

67.00 SEK
lager:

Lang Yarns Jawoll

Lang Yarns Jawoll består av 75% virgin ull och 25% polyamid. Detta klassiska strumpgarn finns i mer än 80 olika färger och är tillverkat av högkvalitetsull från Patagonien i Chile. Ullen är mjuk, lätt och behaglig att ha på sig, och garnet är mycket motståndskraftigt mot noppor (knutbildning). Varje garnnystan innehåller dessutom en spole förstärkningsgarn för att stärka hälar och tår i strumpor, vilket gör det till ett idealt val för hållbara stickprojekt.

Användningsmöjligheter
Lang Yarns Jawoll är främst avsett för strumpor, men på grund av hållbarheten är det också särskilt bra för baby- och barnkläder. Garnet kan tvättas i maskin vid 40 grader.

Produktfördelar

  • Mjuk och behaglig: Perfekt för kläder som ska vara mjuka mot huden.
  • Hållbart: Motståndskraftigt mot noppor, vilket säkerställer lång livslängd.
  • Förstärkt: Inkluderar förstärkningsgarn för extra styrka i hälar och tår.


Tips för användning

Lang Yarns Jawoll är lätt att arbeta med och lämpligt för både nybörjare och erfarna stickare. Garnets hållbarhet och mjukhet gör det idealiskt för att sticka strumpor som ska kunna stå emot daglig användning och slitage. Den medföljande förstärkningstråden ger extra styrka i utsatta områden som hälar och tår.

Varför välja detta garn?
Lang Yarns Jawoll är det perfekta valet för dig som vill ha ett hållbart och behagligt garn. Med sin höga kvalitet och mångsidighet är det idealiskt för både strumpor och barnkläder som ska kunna hålla för lek och aktivitet.

Se liknande produkter här

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: