DROPS Paris RECYCLED DENIM

Innehåll: 100% Bomull

Garngrupp: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted

Vikt/längd: 50 g = ca. 75 meter

Rekommenderade stickor: 5 mm

Stickfasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 v

Maskintvätt 60°C / Torkas plant

11.00 SEK
14.95 SEK
Du sparar: 3.95 SEK
Erbjudandet upphör 14/04/2024
lager:

DROPS Paris RECYCLED DENIM

Roligt och lätt att sticka i bomull!
DROPS Paris är spunnet av flera tunna trådar i 100 % bomull - en fiber som andas och absorberar bra, vilket gör att plagg stickade i bomull svalkar samtidigt som de värmer.

Garnet är mjukt mot huden, har en delikat rustik känsla och finns tillgänglig i två olika sorter; DROPS Paris uni colour, tillverkat av 100% kammad bomull och DROPS Paris recycled denim, tillverkat av 100% återvunnen bomull. Se DROPS Paris här.

Hitta gratis mönster i DROPS Paris här

Båda sorter stickas lätt och snabbt och är ett bra val för nybörjare och för interiörprojekt som blomkrukor, tvättlappar och haklappar. Passar speciellt bra för personer med känslig hud eftersom garnet varken kliar eller sticks.

Hitta gratis mönster i DROPS Paris här

Made in EU
Oeko-Tex® certificate 951032

31/05/2019

Ett riktigt härligt garn att sticka med och i en superbra kvalité. Jag har köpt alla färgerna och håller på med projekt nummer 2. Garnet ger ett snyggt resultat och är det verkligen inte dåligt att det är hållbart producerat.

18/12/2017

Ett härligt garn som ger en robust och snygg look. Jag stickar dubbel mosstickning som ger min stickning den nödvändiga styvheten som man vill att en jacka ska ha. Snabbt insåg jag att jag hade beställt för lite garn så jag skickade ett mail och fick snabbt första klass service. Lagret blev kontrollerat för garntyp, antal på lager, korrekt färg och lotnr. De lades undan och blev sen skickat och var i mina händer nästa dag, fantastisk, fantastisk service, utöver allt garn fanns också en liten handskriven hälsning på följesedeln

14/09/2021

Garnet är jätte skönt att sticka med. Höll även när jag var tvungen att repa upp. Inte lycka mjuk som andra DROPS Paris men passade perfekt till en somrig cardigan. Att det är återvunnen denim var ett viktigt stort plus för mig.

Lägg recension:
spacer