DROPS Daisy

Innehåll: 100% Ull

Garngrupp: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK

Vikt/längd: 50 g = ca. 110 meter

Rekommenderade stickor: 4.00 mm

Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v

Superwash: No

Tvättinstruktioner: Handtvätt, max 30°C / Torkas plant / Kan tovas

39.95 SEK
lager:
  • Köp 20 eller mer för att 38.95 SEK per styck.

DROPS Daisy

Den idealiska balansen mellan kvalitet och komfort
Letar du efter ett garn som kombinerar både kvalitet och hållbarhet? DROPS Daisy erbjuder dig det bästa av båda världar. Med sin Oeko-Tex® Klass II-certifiering är detta garn inte bara fritt från skadliga kemikalier, utan också mycket hudvänligt.

Äkta Merinoull
DROPS Daisy är tillverkat av 100% extra fin merinoull. De obehandlade ullfibrerna är endast tvättade, vilket resulterar i en naturlig mjukhet och andningsförmåga som är svår att motstå.

Teknisk Perfektion
Garnets fyrfiliga struktur ger det en unik elasticitet, vilket gör det idealiskt för olika stickningstekniker som flätor och pärlstickning. Med DROPS Daisy får du maskor som är definierade och samtidigt elastiska.

Skötselanvisningar
För att säkerställa att dina kreationer förblir vackra över tid är det viktigt att noggrant följa stick- och tvättinstruktionerna. Detta garn är inte bara en investering i ett projekt, utan en investering i kvalitet.

Ansvarsfull Produktion
Vi tar hållbarhet på allvar. Därför kommer merinoullen i DROPS Daisy från fritt vandrande och mulesing-fria djur i Sydamerika.

DROPS Daisy är det självklara valet för den medvetna stickaren som inte vill kompromissa med kvalitet. Gör ditt nästa projekt enastående med detta förstklassiga garn.

Se alla gratis mönster som passar till DROPS Daisy här.

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: