Nässelfibrer

Är du en av många svenskar som är på utkik efter ekologiskt garn? Så har du kommit helt rätt. Nässelfibrer består av 100% naturgarn, som du kan använda till alla möjliga stick- eller virkningsprojekt och produkterna på denna sida är till och med ekologiska. Det är inte bara bra för miljön, men också för dig och din kropp, eftersom du inte utsätter kroppen för o-nödvändiga kemikalier. Nässelfibrer är dock alltid blandat med andra fibrer, oftast med ull. Nässelfibrer ersätter nämligen de egenskaper som konstgarn har i många garnblandningar. Nässelfibrer gör garnet extra slitstarkt, samtidigt som den har glans och ger ett vackert färgspel. Det är alltså inget negativt med nässelfibrer – tvärtom! På denna sida får du 100% naturgarn som både är vackert att se på, ekologiskt och otroligt slitstarkt.


-10%
Indhold: 70% Ekologisk ull / 30% Nässle fiber
56.70 SEK
63.00 SEK
Du sparar: 6.30 SEK
0 anmeldelser
-10%
Indhold: 70% Ekologisk ull / 30% Nässle fiber
56.70 SEK
63.00 SEK
Du sparar: 6.30 SEK
0 anmeldelser

Ull och nässelfibrer: Den perfekta blandningen

Ull och nässelfibrer är på många sätt den perfekta kombinationen i, i stort sett alla stickningsprojekt. Ull är nämligen otroligt värmeisolerande, men samtidigt har det en kylande effekt. Det kan faktiskt reglera sig efter din kroppstemperatur. Ull är felaktigt känt för att klia och vara obehagligt att ha på sig, men den ull som du hittar på denna sida är mjuk och skön att ha på sig. När man kombinerar ullen med nässelfibrer blir det också otroligt slitstarkt och okänsligt, det är alltså den perfekta kombinationen på alla tänkbara sätt.

Kom igång bra med ditt nästa stickningsprojekt

Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad inom stick- eller virkningsvärden är det viktigt att du vet vad du gärna vill skapa, innan du börjar sticka eller virka. Om du saknar inspiration till din nästa kreation kan du utforska våra många olika beskrivningar. Många av dem är till och med gratis. Du hittar beskrivningar på både baby-och barnkläder, damkläder, herrkläder, interiör och mycket annat. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser för vad du kan skapa med garn från vår hemsida. Det är naturligtvis också viktigt att du har den utrustning som krävs. När du klickar på våra två olika ull- och nässelfibrer kan du se vilka stickpinnar och virknålar vi rekommenderar att du ska använda, så du kan vara säker på att du får ett så fint och bra resultat som möjligt.

Säker och snabb leverans

Det är både enkelt och snabbt att beställa varor online på vår hemsida. När du har hittat det eller de produkter som du gärna vill köpa, ska du bara lägga dem i din inköpskorg och därefter betala med ett betalkort. Vi behandlar naturligtvis alla dina upplysningar förtroligt, tryggt och säkert. Du ska också välja på vilket utlämningsställe du vill hämta ditt paket.  Med andra ord kan du välja vilket utlämningsställe som passar dig bäst.

 

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på