Glitter

Glitter har verkligen blivit modernt den senaste tiden. Det gäller allt från klänningar, skjortor och tröjor till stumpor och smycken. Allt glitter pyntar upp och oftast kan glittret vara precis det som förvandlar vardagskläder till festkläder. Hos LindeHobby har vi hakat på trenden och med våra DROPS Glitter, ger vi också dig möjligheten för att göra det. DROPS Glitter kommer i rullar på 10 gram och när de stickas eller virkas ihop med de flesta andra garnkvaliteter från DROPS, ger glittergarnet dina kläder en modern, skinande och glittrande effekt.

-13%
19.95 SEK
23.00 SEK
Du sparar: 3.05 SEK
0 anmeldelser
-25%
Indhold: 60% Viskose / 40% Polyester
25.50 SEK
34.00 SEK
Du sparar: 8.50 SEK
0 anmeldelser
-25%
Indhold: 100% Polyester
56.25 SEK
75.00 SEK
Du sparar: 18.75 SEK
0 anmeldelser
-5%
89.95 SEK
95.00 SEK
Du sparar: 5.05 SEK
0 anmeldelser
-25%
Indhold: 90% Viscose/10% Polyamid
54.75 SEK
73.00 SEK
Du sparar: 18.25 SEK
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Olika färger och effekter

Våra DROPS Glitter innehåller 60% cupro och 40% metall och till en vanlig blus i damstorlek, använder man 1-2 rullar. DROPS har både gjort garnet i guld, silver, brons och röd, vilket skapar en stor mångfald till ditt färdiga resultat, eftersom färgerna uppför sig annorlunda beroende på vilket garn och färg den sätts ihop med. Det är alltså lätt att få precis det uttryck och den stil du önskar. Vill du ha andra färger på ditt glittergarn, bör du kolla in vårt Bling Effektgarn från Du Store Alpakka. De kommer i många olika färger och alla har påsydda vackra paljetter, som ger ett effektfullt resultat. Du kan också kolla in Gullfasan från Dale, som finns i både guld och silver.

DROPS Glitter är framställt så att du kan tvätta din färdiga produkt för hand. Dock rekommenderar vi att temperaturen inte är över 30 grader. På det viset kan kläderna hålla längst möjligt utan att tappa formen.  

Det är bara fantasin som sätter gränser

Dessutom kan tråden användas i många olika designs och därför rekommenderar vi att du använder den till att ge dina gosiga vintertröjor, dina ullsockor, ditt pannband, din festklänning eller din tunna blus lite extra glamour. Du kan också använda det till att göra lite annorlunda påsk-eller julpynt. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser.

Oavsett om du väljer en av modellerna från DROPS, Du Store Alpakka eller Dale till ditt nya stick-eller virkningsprojekt, garanterar vi att du får ett vackert resultat som helt säkert kommer urskilja sig från mängden. Skulle du nu bli beroende, är det inte något problem. Garnet är så mångsidigt och kan användas till otroligt mycket, så du kan fortsätta att göra kläder eller pynt utan att det kommer likna varandra. Dessutom har vi snabb och säker leverans, så du kan komma igång snart!

 

Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på