Mayflower Super Kid Silk Print

Innehåll: 76 % Mohair och 24 % Silke

Vikt/längd: 25g / ca. 195m

Rekommenderade stickor: 4,5 - 5 mm

Stickfasthet: 10 x 10 cm = 22 m x 27 s

Handtvätt 20°C
 

67.96 SEK
84.95 SEK
Du sparar: 16.99 SEK
Erbjudandet upphör 31/07/2024
lager:

Mayflower Super Kid Silk Print

Mayflower Super Kid Silk Print består av 76 % mohair och 24 % silke. Båda fibrerna är av högsta kvalitet och tillsammans ger de en av de mest exklusiva garntyperna i vårt sortiment. Detta gör Super Kid Silk Print till ett nöje att sticka med, och det känns helt underbart att sätta händerna i.

Super Kid Silk Print är en förlängning av vårt breda sortiment Super Kid Silk. Det är samma härliga garn, men Super Kid Silk Print har ett fint tryckt mönster, som kan höja vilket stick- eller virkprojekt som helst till en helt ny nivå.

Mayflowers Super Kid Silk Print kännetecknas av att det är otroligt luftigt och mjukt. Dessa kvaliteter speglas också i det färdiga hantverket, som i sin tur får en härligt fluffig look från garnets mohair. Den här looken bevaras även om Super Kid Silk Print stickas med ett annat typ av garn, vilket gör det passande som styrtråd.

Vi har ett brett sortiment av mönster för Super Kid Silk Print - och vi utökar ständigt med fler. Det är både mönster där Super Kid Silk Print används för sig själv och som styrtråd. Super Kid Silk Print kan dessutom användas till samma mönster som den vanliga Super Kid Silk, om du vill twista designen med ett färgskifte.

Tekniska data

Mayflower Super Kid Silk Print har en löplängd på 195 meter per 25 gram och stickas med 4½-5 stickor. Garnkvaliteten har dessutom en stickfasthet på 22 maskor och 25 varv.

Se alla våra garn med Mohair här.


Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: