Nässelfibrer

Är du en av de många svenskar som letar efter ekologiskt garn? Då har du kommit till rätt ställe. Nässelfibrer är ett 100% naturgarn som du kan använda för alla typer av stick- eller virkprojekt — och så är produkterna på denna sida till och med ekologiska. Det gynnar inte bara miljön, utan också dig och din kropp eftersom du inte utsätter din kropp för onödiga kemikalier. Nässelfibrer blandas däremot alltid med andra fibrer - oftast ull. Nässelfibrer ersätter nämligen de egenskaper som syntetiskt garn annars ger i många garnblandningar. Nässelfibrerna ger garnet extra slitstyrka samtidigt som det har en vacker glans och färgspel. Allt i allt finns det inga negativa saker att säga om nässelfibrer - tvärtom! På denna sida får du nämligen uteslutande 100% naturligt garn som är både vackert att titta på, ekologiskt och otroligt slitstarkt.

Materiale_227: 70% Ekologisk ull / 30% Nässle fiber
71.00 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 70% Ekologisk ull / 30% Nässle fiber
63.90 SEK
71.00 SEK
Du sparar: 7.10 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 70% Ekologisk ull / 30% Nässle fiber
71.00 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 45% Mohair + 30% Nässel fiber + 25% Ull
93.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 80 % Ekologisk ull / 20 % Nässelfiber
Pris från
76.49 SEK
85.00 SEK
Du sparar: 8.51 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 50% fin merinoull + 30% superfint alpacka + 20% nässel fiber
93.95 SEK
0 anmeldelser
Materiale_227: 44% Ekologisk bomull / 34% Nätelfiber / 22% Superwash-ull
69.95 SEK
0 anmeldelser

Ull och nässelfibrer: den perfekta blandningen

Ull- och nässelfibrer är på många sätt den perfekta kombinationen i stort sett alla stickprojekt. Ull är nämligen otroligt värmeisolerande men samtidigt kan det även kyla ner. Det kan nämligen reglera sig efter din kroppstemperatur. Ull är felaktigt känd för att klia och vara obekväm att ha på men ullen du hittar på denna sida är mjuk och skön att bära. När man kombinerar ullen med nässelfibrer blir det också otroligt slitstarkt och tåligt — på alla möjliga sätt är det den perfekta kombinationen.

Kom igång med ditt nästa stickprojekt

Oavsett om du är nybörjare eller veteran inom stickning eller virkning är det viktigt att du vet vad du vill skapa innan du börjar sticka eller virka. Om du behöver inspiration till din nästa skapelse kan du utforska våra många olika mönster, varav många till och med är gratis. Du hittar mönster för baby- och barnkläder, damkläder, herrkläder, heminredning och mycket mer. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser för vad du kan skapa med garn från vår sida. Men det är naturligtvis också väldigt viktigt att du har koll på din utrustning. När du klickar på våra två olika ull- och nässelfibrer får du veta vilka stickor och nålar vi rekommenderar att du använder — så att du kan vara säker på att du får så fint och snyggt resultat som möjligt.

Säker och snabb leverans

Det går både enkelt och snabbt att beställa varor online på vår hemsida. När du har hittat den produkt eller de produkter du vill köpa lägger du bara till dem i din kundvagn och betalar sedan med antingen betalkort. Naturligtvis behandlar vi all din information konfidentiellt, tryggt och säkert. Du har också möjlighet att välja leveransform, där du bestämmer om dina varor ska levereras direkt till dörren eller om du vill hämta dem från närmaste ombud. Med andra ord har du en mängd olika alternativ för både leverans och betalning, så att du kan välja exakt vilken typ av betalning och leverans som bäst matchar dina behov.