KnitAtHome Superfine BABY Merino

Innehåll: 100 % superwash-behandlad merinoull

Vikt/längd: 50 g = ca 175 meter

Rekommenderade stickor: 2.5 - 3 mm

Stickfasthet: 10 cm = 24-27 på stickor 2.5 - 3 mm 

Tvättråd: Ulltvätt 40 °C. Torkas plant.

32.25 SEK
43.00 SEK
Du sparar: 10.75 SEK
lager: Leadtime is 5-10 hverdage day(s)

KnitAtHome Superfine BABY Merino

Detta läckra Superfine Baby Merino-garn är 100% superwash-behandlad merinoull i pärlgarn.

Det är alltså ett läckert garn som är mjukt och samtidigt också superenkelt att arbeta med.

På grund av den mjuka kvalitén så passar detta Superfine Baby Merino-garn riktigt bra till baby- och barnkläder, men kan absolut också användas till vuxna.

Du får alltså ett härligt garnnystan på 50 gram vilket motsvarar cirka 175 meter och så kan det här garnet tvättas på ullprogram i upp till 40 grader.

Dessutom funkar detta härliga garn fantastiskt med alla former av stickstrukturer, det kan vara allt från flätor till hålmönster, så det är helt upp till dig vilken stickstruktur du önskar att få med detta läckra garn.

Här på sidan erbjuder vi dessutom också Superfine Baby Merino-garn i en massa olika färger så du enkelt kan anpassa garnet till det stickprojekt du ska börja med.

Vi erbjuder alltså garnet i både de mer lätta och fina nyanserna såsom rosa men samtidigt också i nyanser som blå och grön, så det finns en massa att välja mellan.

Det är bara att få fatt i det härliga garnet här.

 

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension:
Om oss

LindeHobby levererar hela Sverige med kvalitetsgarn och hobbyartiklar. Vi har ett brett utbud av populära märken med mer än 5000 artikelnummer. Vårt team strävar efter att ge dig bästa möjliga service och snabbaste leverans när som helst.  Se laget bakom LindeHobby här..

Hitta oss på